Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
kajzene il vrati nemanju u emira
il babi daj da bude vojvoda
kajzene molim te
babo
a da budeš
Otac na službenom putu?
:)
Мелкијадес преш'о цензус!
Bravo Melk. Dobrodosao nazad :)
Ај сад објасни како ти нису одузели пехаре и какве везе имаш са Агробанком!!!
molim te, kajzene
melkijades ko radulović
bio na vrhu
pa se popičko sa vučićem
pa na izbore
ponovo
i prešo cenzus
u Londonu muk jbt
Ako uz ovu novu verziju ide i Džoni Kurajber kao moderator, meni se to uopšte ne sviđa.
Šta znam meni je ovo gotiva , pogotovo ovo gore kad prelazim mišom kako ide gore dolje, i pogotovo mi se svidja što je grobar postao karburator.
I dalje se ne vidi na profilu banovanog da je banovan.
kajzene brate, ajde molim te
Kaizene, smanji makar vreme između pravljenja reakcije. 5-10 minuta će biti dovoljno. Hvala.
Da li se ovo još nekom dešava: mnogi postovi i komentari se ne učitavaju. Čak i na ovoj strani.
http://i.imgur.com/0WXPvcW.png
da, nešto sam čačkao i sjebo, popravljam upravoo
Kazane juce isto bilo i sa posterom. Nema teksta.
kaizene kad si već tu i čačkaš bagove ne vidi se avatar kad se promeni
http://vukajlija.com/zabava/posteri/660186#comment_2789434
Кајзене, кад ће постављате, бре?
kajzene, bar mi reci jedi govna, ali nemoj da me ignorisrs decxko