Prijava

Psuj ti njega, al se pazi kad vodu prelaziš. I na časni krst si pljuno kojim sam te kumio, Bog će te pokarati.

moje dijete je posebno - majka
jebem ti mater - deficit
ne psuj tvorca - ti
hah - deficit
hah šta - ti
your mothers stupid whore

Nasmijem se filmski kad mi neko opsuje majku. Samo kažem "Budalo jedna, ti meni da jebeš majku, pa mojku majku ni moj otac jebo nije nego su me usvojili, a kamoli da će tebi dati u burek ti svršim".

Za ove koji se ne vređaju: Majku vam jebem da vam jebem.

Ne secam se kada mi je poslednji put neko psovao mater, ne potresa me specijalno, generalno ne volim psovanje.
Osoba u mojoj okolini koja najburnije reaguje na tu psovku je dugarica kojoj je, pretpostavljate, umrla mama kad je bila mala.
Toliko burno da smo jednom upale u fizicki obracun sa dvojicom nekih buzdovana na sred ulice u 5 ujutro.
Ne razumem njenu reakciju, posto ne moze ni da se objasni alfa muzjak tripovima,
meni je uvek delovalo detinjasto, mada je cura samo par godina mladja od mene.

Ti što ti psuju majku mogu se podeliti u dva tipa.
a) govedo primitivno koje se oseća toliko dominantno nad tobom da može to sebi da priušti bez straha - nešto kao pas u čoporu koji naskače na podređenog muškog člana čopora čisto da bi pokazao ko je glavni.
b) govedo primitiivno koje želi odmeravanje fizičke snage, da bi na taj način pokušao da dokaže svoju dominantnost.

Али људи одавно нису чопор, ја некако увек улазим по дифолту у причу као да смо људи, нормални, узвишени од тих прајмал глупости. Мсм често се зајебем, ал оно, требало би да сам у праву.

А што се тиче псовке, контам да смо развили толики број других, да је ова остављена по страни као нешто некултурно чисто због тога што имамо тај луксуз... И што смо сви измилели подно црногорског крша ђе је то биг но но. лололо

А Ханц Холцијус, а?

Ne razumem njenu reakciju, posto ne moze ni da se objasni alfa muzjak tripovima,
meni je uvek delovalo detinjasto, mada je cura samo par godina mladja od mene.

Sta tu ima da se ne razume, umrla joj majka kao detetu - u njenoj svesti majka je nesto idealno, nesto najsvetije i najlepse, za cim je celog zivota ceznula. Samim tim je psovanje majke skrnavljenje oltara koje se nikome ne prasta.

Али људи одавно нису чопор, ја некако увек улазим по дифолту у причу као да смо људи, нормални, узвишени од тих прајмал глупости.

mislim da treba otvoriti posebnu temu za ovo, i mene to zanima dosta, koliko se razlikujemo od zivotinja itd

Brate, jednostavno je: ako mi neko iz sprdnje psuje kevu(što većina ortaka čini, kao i ja njima tj ranije je toga bilo više sada dosta dosta manje) bole me jaja ali ako neko ovako naleti pa mi psuje kevu jebaću ga loše i kraj priče. Mada taj što je naleteo ne mora strikno da mi psuje kevu, može bilo šta da mi opsuje opet ću ga jebati loše.

Ma razumem zasto joj smeta.
Ne razumem zasto pokusava da prebije onoga ko joj je to rekao, obicno je u pitanju neka nebitna osoba, koja je ne poznaje, i ne zna da joj je mama umrla, nece nista nauciti a bogme nece ni batine dobiti, jer su obicno neki kromanjonci koji su fizicki ipak jaci.
Doduse, jes' crnogorka.

Neko ti opsuje majku, a ti kažeš: moja majka je promenila pol i sad se zove Živorad, you sick bastard! Ali to uvek nosi rizik da ti taj onda, ako je Crnogorac, opsuje oba oca.

хаха, мени најјаче шо сам чуо "ебем ти оца кроз оца" плач

tvoja mama jebe se sa nama