Prijava

Haha svaka cast...:)

Ja kad sam bio mali nije imalo internet i te fore, ali imao sam jednu tetku stjuardesu pa je ona donela mom Ujaku par tih svescica iz Japana i ja naso... Koliko sam se upinjao da rastumacim sta kaze vanzemaljac kod nabija pipke u one zenske umalo mi mozak nije eksplodirao:
"Haha vi pokvarene kurve! TlzG12 je dosao po svoje!"
E onda me Ujak provalio i sklonio ih, i zabranio mi da gledam jednu VHS traku gde je bio neki necenzurisani film sa Brus Lijem gde su se dvaput videle sise. Tesko je bilo odrastati osamdesetih...

E onda me Ujak provalio i sklonio ih, i zabranio mi da gledam jednu VHS traku gde je bio neki necenzurisani film sa Brus Lijem gde su se dvaput videle sise.

Bilo ih je dosta takvih. Mada ako se dobro sjećam u Big Bossu je bilo baš 2 puta takva scena. Prvo ono kad mu pokaže sise ona likuša što je njen makro valjda gađao nekim strelicama po njima, a poslije opet u onoj nekoj sobi ali on odbije da je jebe ako se dobro sjećam.

TO JE TAJ!!! Beo omot u osnovi na original kaseti, Big Boss a bio sinhronizovan na kurcevi nemacki...:)

Imao sam ja na DVD-jevima originale 5 filmova njegovih (Enter Dragon, Fist of Fury, Big Boss, Way of Dragon i još neki ne mogu se sad sjetiti), i davao neđe ranije to ljudima da gledaju nijedan više nemam.

Jes da je gluma očajna ali su filmovi kultčina i sad bih ih ladno opet gledao.

Samo ocu da kazem, da mi se ne svidja kako cenzurises ove kuceve i picke, uopste nije u skladu sa japanskom cenzurom...
http://i.crackedcdn.com/phpimages/article/0/3/2/157032.jpg?v=1

ma brže tako ide jebem li ga. A tu japansku cenzuru što je najgore koriste i dosta hentai scena i to me opako nervira iako ne volim da gledam kako moje slatke anime princezice jebu neki likovi koji to ne zaslužuju :(

Mawashigeri je u okvirnom prevodu ŠUT IZ OKRETA (zaokreta, tačnije)
OSS je skraćeno od "Oshi shinobu" a dio je "Oshi shinobu no seishin".
Istraj pod pritiskom, il tako neka fore, budi jak do kraja, imaj volju ili duh da istrpiš sve.

A sumnjao sam da je nešto iz tih aikido karate džijudžica kurac ti in guzica obzirom na ostala pitanja lel.

Sad gledam na netu baš "oss" se može zapisati i kao "osu" tako da je moguće da baš i služi kao neka vrsta pozdrava u borilačkim sportovima.

Kapiram ako je mawashigeri šut iz okreta da se majgeri može prevesti bukvalno kao šut od naprijed ili ispred, obzirom da je "mae" naprijed. Ali onda bi se zapisivalo kao "maegeri"... moguće da se koristi i "mai" u zavisnosti od konteksta, nemam pojma.

Kako se kaže sahrana na mandarinskom japanskom?

Prvi put čujem za mandarisnski janpanski.
Što se tiče standardnog dijalekta ni tu ne znam kako se kaže sahrana a imao sam par puta priliku da čujem sigurno ali eto nijesam zapamtio.

Riječnik kaže そうしき što se čita kao sotsushiki, što opet ima smisla obzirom da se shi nalazi u više manje svakoj riječi koja ima veze sa smrću.

Edit: Greška. Soushiki se čita zapravo, jer "う" se čita kao "u" a "つ" kao "tsu", nego ne viđeh ovo govno gore obzirom da sam se tek ustao.

Kako se kaze:
"Svecu ti jebem da ti jebem sto puta ne jednom."

hint - svecu kao ono sto se pali kad nestane struje ne svecu kao sestru, ooounkeeej?

Morao sam da vidim kako se kaže svijeća :D

Elem, "sveću ti jebem" - anata no kyanderu o /glagol za jebati/ imasu.

Sto je hyaku a sto puta bi trebalo hyaku do
Jedan je ichi a jednom onda ichi do.

Malo je teža rečenica jebi ga jer imam samo osnovno znanje ali probaću kasnije da pogledam malo pa da prevedem u potpunosti, sad čitam neko sranje za vježbu neku što danas imam pa sam u gužvi jelte

Kako se na japanskom kaže: Bogoti?

e, dobro pitanje, to i mene interesuje

skakavac paradajiz troshi

što se radi brate moj?
To mi prevedi ako može

serem ti se u čarapu
私は靴下にたわごと