Prijava

gospodar aleks drugovenčani godinama nije vadio iz usta onu malu milicu rakić što je poginula za vreme bombardovanja, kanda je zaboravio zadnjih par godina

mogao bi da sklopi svoje pacovske prste i opet baci neki solo o njenoj pogibiji na televizorima ne bi li ućario koji politički poenčić

Тужан је ово дан за српску војску.
http://sportindeks.rs/filoloski-fakultet-vojna-akademija/

U utakmici petog kola Druge univerziteske lige košarkaši Filološkog fakulteta posle preokreta uspeli su da savladaju ekipu Vojne akademije sa 55:53.

лол

Nisu nas dovoljno bombardovali čim imate te usrane gifove na anatarima.

Одлична запажања Двајта и Манијака, може на насловну.

nemoj brate uhapsiće me ko onog ćosića :D

nego jesu ovo devojke igrale košarku ili su uspeli da nađu 5 likova na filološkom lolol

Иначе из бомбардовања ми је још остало да смо морали уторком и четвртком да идемо у школу на матиш и српски, овај директор наш био глуп човек.
И онда је ћале након два пута што су нас вратили јер су почеле сирене рекао да ја у школу више не идем и да га боли курац да му се дете престрављује тако нулици и да трчи, тек му рука зарасла што је сломио.
Ја ми касније се састајали на углу кликера да играмо кад "звони", то јест кад се чује за опасност.

Ја сам био толика штреберчина да сам на распусту попунио све оне уџбенике де је имало да се попуни, ваљда се радни лист звало или тако нешто. Први разред сам био кад је почело срање.

ja se sećam kao kroz maglu nekih stvari jer sam bio klinac, uglavnom su glupe i dosadne

jedna od njih je kad sam bio sa babom kod nekih komšija, sedeli smo u njihovom suterenu a žene iz te zgrade( to je bila kao neka mini zgrada sa 3-4 stana i svi koji žive tu su familija) su kuvale ili spremale neku tortu šta ja znam.
i jedna debela ljiljana priča kako smo oborili neki strašno moćan i skup avion(onaj F117 kod buđanovaca), i između ostalog kaže "eno neeemci plaču za njim". mislim niđe veze njena priča niti ima smisla ili bilo šta ali mi se to urezalo u pamćenje iz nekog razloga, sad kad god je sretnem setim se toga

reci što je glupa priča

a jednom sam vozio bicikl sa komšijom po ulici i svađali smo se ko je kriv za bombardovanje, on pričao da je sloba a ja klinton lol, njegovi su bili zaluđeni za DOS tada a on je stalno išao i vikao kako amerikanci samo hoće mir i sličnu nato propagandu. onda kalaštura milojka(koja živi u gorepomenutoj zgradi) izađe na terasu i krene da se dere na nas a naročito na mene jer nisam pljuvao slobu a ona je tih godina lupala u šerpe kad ide dnevnik i bila fanatično protiv cobeta. a mi fazon deca 6-7 godina, svađamo se oko bilo čega. ja terao inat ovom debilu i nisam kontao kako neko može opravdavati agresiju na našu zemlju, boleo me kurac i za slobu i za milojku. inače ćerka ove milojke je još veća kalaštura, član LDP-a, ne priča ni sa kim od te familije i komšija, mislim nisu ni oni potpuno dokucani ali ona je najgora. mada nije ni čudo obzirom iz čije pičke je ispala, da proste ova deca

kontam da prodam ovo nekom židovu u holivud možda napravi blokbaster

Bio prva srednje,drugo polugodište, misilite da smo se tad plašili? lol, jebote, počeo prevremeni višemesčni raspust hahahaha, milina jebote. Skupljali smo se na vikendici na brdu kod jednog drugara uveče, naravno, ako bi mi keva dozvolila tad. Uglavnom nije, ali kad jeste, vraćao sam se mrtav pijan oko 3-4 noću, tad mi bilo dovoljno 100-200g rakije i ja koma, jedva dođem kući, a keva vrišti na mene što dolazim tako kasno kući i što sam takav retard jer ne shvatam šta nam se dešava sa zemljom i sve, plus dodajte na to da mi je ćale bio mobilisan, rezervista tad, doduše u vatrogascima, al opet...nije svejedno.
U svakom slučaju, meni lično za vreme bombardovanja nije bilo frka, išao sam na pecanje gotovo svakog dana, zezo se ortacima, leteli smo bajsovima po okolnim selima i to naročitao za vreme vazdušnjaka, baš bio filing. I što je najbitnije, nije bilo škole hahaha. To je inače i bio jedini put da sam u srednjoj bio odličan, 4,5 prosek hehehe! Loše je bilo to što sam par meseci pre otan agresije počeo da pljugam, pa nije bilo pljuga, e to je bilo ludilo. manje više za mene, al mnooogo više za neke višedecenijske pušače, jebote, krv bi pala za paklu formule.
EDIT: bilo - ne ponovilo se - pupu.

Тужан је ово дан за српску војску.
http://sportindeks.rs/filoloski-fakultet-vojna-akademija/

Па кацу кренули да пуштају разне војне академије и да пуштају жене у војску. КАКО МОЖЕ ЖЕНСКО РАТОВАТИ? КАКО МАЈКУ МУ ЈЕБЕМ?

КАКО МОЖЕ ЖЕНСКО РАТОВАТИ? КАКО МАЈКУ МУ ЈЕБЕМ?

Зајеби ти те твоје сексистичке форе! Жена крвари, али не умире!!!

Дајте још ратних прича.

Ал не оно возио сам бајс цео распуст и игро ластиша него касапљење и патњу.

Новости и Блиц апсолутно ништа о годишњици на њиховим сајтовима, на Политици има два текста.

eto, izglasali ste jos jednog americkog spijuna.

svaka vam cast.

И то провидног

Па није био кад су гласали, после се преобразио...