Prijava

Možda sam pristrasan sada, ali moj glas ide Išmihu :)

http://vukajlija.com/zabava/posteri/673417

Ali bih i naglasio da će sa ovog takmičenja biti još odabranog sadržaja. Ne za Facebook, kao što će biti sa pobednikom, ali štikla nekima ne gine.

Išmih.
Moram dodati da je hajlenderova definicija odvalila najrealnije, nisam siguran zašto je niste propustili kroz "filter", ali ću je svakako predložiti makar na temi za predloge.

Moram dodati da je hajlenderova definicija odvalila najrealnije

Baš joj se divimo i na mod četu, ne moraš trošiti predlog. Rekoh, biće još nagrađenih dela :)

Ok, pomislio sam da se odnosilo samo na one za koje se glasa.

Moram dodati da je hajlenderova definicija odvalila najrealnije

Од ствари које сам погледао (а прилично сам сигуран да сам све погледао) мислим да једино Радијацијин постер може да изазове реакцију на фејсу попут Тхилмове реакције, а од понуђених ствари Алекс Андросова дефка ми делује са највећим потенцијалом за то па гласам за господина Алекса и : http://vukajlija.com/robeo/698138

Išmih i Hajlender su mi sjajni ovaj put.

Što se tiče sprdanja nas beograđana, išmih pobedio definitivno.
Ako ćemo da gledamo kroz prozivanje, onda glas dajem za http://vukajlija.com/reakcije/141469

mislim da ste napravili losu selekciju posto nijedan od ponudjenih postera/reakcija nece proizvesti zeljeni efekat (da podbode beogradjane kao sto je tinkerova rekacija nebeogradjane), sto ne znaci da nisu kvalitetni radovi. jednostavno nisu svrsishodni.
za razliku od njih, definicije pored toga sto su dobre, verovatno bi imale to zeljeno dejstvo... ali pod uslovom da ih neko procita. a procitace ih do 200 vukajlijasa, od kojih niko nece reagovati. tako da ni sa njima nema efekta.
moj glas stoga ne ide nikome. mislim da ste mogli bolji izbor da napravite, bilo je pogodnijih stvari u ponudi.

@ne'amnadimak

Ja prihvatam kritike, biće da si u pravu. U smislu izazivanja reakcije bi Radijacijin poster verovatno pokidao na Facebook-u, ali je nekako (iznenađujući) kvalitet svega tokom takmičenja pomalo diktirao i to da na kraju, tokom filtriranja, tražimo sredinu, da bude baš dobro, a pritom da kolko-tolko odgovori i na temu.

Ne znači da, recimo Radijacijin poster uskoro neće završiti na Fb bez prethodnog odabira, ili da, recimo, Hajlenderova defka bude odabrana, bez postavljanja na Fb.

Uostalom, uvek će biti zgodno malo oživeti sajt sa nekim uratkom sa ovog takmičenja.

A kontao sam da ću večeras 90% toga morati da obrišem... Malo je reći da sam zadovoljan odzivom, tj. više načinom na koji su se svi odazvali.

Bolt s Jamajke za Išmiha glasa.