Prijava

Која је формула? :)

kakvi su to ljudi, njih vredja ideja da smo nastali od neke zivotinje, ja ne znam sta to fali zivotinjama.a ne znam ni sto bi evolucija iskljucivala postojanje boga to moze da bude proces koji je u skladu sa prirodom.a mozda je i svest samo najbolja osobina za opstanak, valjda nas je to spasilo od ledenog doba dok su neandertalci izumrli mada pre ce biti da smo ih mi pobili, uhvatili u neku klopku drugacije nismo mogli jer su bili fizicki jaci.ako su oni izumrli zbog svoje nesposobnosti ja se pitam zasto ih mi ljudi nismo pomagali.bas me zanima kakvo misljenje ti koji su protiv evolucije imaju o neandertalcima.za njih oni vrv nisu postojali, sve je to laz itd

Proteće još mnogo mutne vode Dunavom dok sve te dogme ne budu posečene Okamovom britvom. A pitanje je ima li smisla kontrirati, ako crkvenjaci, bradati crnomantijaši u crnim, zatamljenim autima, konstantno vrše ispiranje mozga. Ciljna grupa: glupa omladina; dokaz: vraćanje nekakve veronauke u DRŽAVNE! škole. Cilj iste možete i sami pretpostaviti: stvaranje pogodnih, "pobožnih" masa, krajnje desničarski nastrojenih, jer to popovi vole.

Ciljna grupa: glupa omladina; dokaz: vraćanje nekakve veronauke u DRŽAVNE! škole. Cilj iste možete i sami pretpostaviti: stvaranje pogodnih, "pobožnih" masa, krajnje desničarski nastrojenih, jer to popovi vole.

Možda si mali pa se ne sećaš, ali veronauku je u škole vratio Đinđić. Njega baš i ne mogu nekako da povežem sa stvaranjem budućih desničara.

ne mogu da verujem kako neko moze da misli da je zemlja starija od 5000 godina