Prijava

Јесу неки медији пренели да је Вучић викао "живео Шешељ" на улицама Брисела, па после претио неком ко је то снимио?

Sad gledam ovaj klip sa Vučićem gde galami. Pojeo je u emisiji jbg. On se ceo život školuje za ovo a ona je od skoro u ovome. Danas u Srbiji samo Lekićka može od svakog političara da napravi majmuna i da emisiju vodi ona a ne gost koji dodje. Samo ona

Bokser ti veruješ u to? Brate pogledaj malo bolje, ima u jednom trenutku kad on galami a ona ne provaljuje da je kamera snima i crkava od smeha...

Da verujem. To što se ona smeje nije profesionalno jbg. Peni on ali uvek navodi vodu na svoju vodenicu, priča 20 min a ništa ne kaže i vrati se na početak.

Brate predstava. Šou za gledaoce pinka.

Moraće da se uvede posebna kategorija.
kreten
debil
idiot
gledaoc ili gledalac pinka.

Smišljena predstava u režiji vučić-mitrović. Nema cenzure,sve može da ga pita,on je čovek,srbin,ako malo viče na pišulju to je poźeljno,srbija je ovo bre...

A posle se svi smeju uglas.

Ovo za Lekićku se slažem....inače.

YouCantHandleTheTruћ
Јесу неки медији пренели да је Вучић викао "живео Шешељ" на улицама Брисела, па после претио неком ко је то снимио?

http://www.teleprompter.rs/skandal-u-briselu-vucic-po-briselskim-ulicama-urlao-ziveo-seselj.html Ал снимка нема нигде

телепромптер не рачунам у медије.

Ubodu ponesto i glupaci iz Telepromptera, kao sto su nabasali na batinu firmu, ali u 90% slucajeva su teski glupaci koji improvizuju vesti.

Za par meseci reci ce "Nikoga nismo ubili, a mogli smo itekako, a niko da kaze BRAVO". Realan scenario.

A значи лично смишља поруке за ботове лолол

Kako one gnjide botovske nije blam što su eksplicitno provaljeni svuda, svaki put... Al sad će biti "svaka čast vučiću" na svakom koraku, vraćaju se staroj mantri.
E ne kapiram samo kako je to koordinisano, da se skupi njih 400 da lupi -\+ na neki komentar...

Imaju vreme kada im kazu da ce vest biti objavljena. Onda sat-dva lupaju F5 i cekaju ko ce da ostavi komentar i zveknu+/- u zavisnosti od toga da li je komentar realan ili pocinje sa "Svaka cast..." i slicno.

A moze i da se napravi bot, ali pravi, softverski, koji lupa +/- pretragom kljucnih reci. Ili postavlja genericke komentare. Par dana posla, ko zna posao.

Nosimo poruku mira u zagreb. Sloba umro jebiga, nosili bi i poruku sloba.

Napravljena su 2 bot programa, Valter i Sky Net - oba su bila objavljena na Teleprompteru. Eto i tu je corava koka ubola zrno. Mislim na Teleprompter.
Posle par dana su programeri promenili kod, pa su demonstrirali silu na Blicu - kad se botovi obezobraze, neko pusti 20.000 pluseva na antinaprednjacki komentar.

Tebra, meni je pos'o da pravim botove. Ali korisne koji testiraju softver u razvoju, ne ove za političku promociju kod mediokriteta. Ili gađaju web portale i traže rupe u sigurnosti. Ka'em ti, jedan čovek može za 2-3 dana da napravi da radi. I to jedan dan da provede prilagođavajući kod raznim sajtovima, tipa B92, Blic i ostalo. Takav bot je smejurija da se napravi. I neko je ovim debilima verovatno mlatnuo lovu za ova dva što si pomenuo. Samo ih malo ušminkao da budu lepi i napravio neku konzolicu da može i trenirani majmun da ga koristi.

Ovo je već sasvim novi nivo bolesti lolo
http://i.imgur.com/GBqaaP3.png

душане ништа лично брт, али мало си спорији ако си стварно помислио да је то тачно :((( баш је очигледно јбг

https://www.facebook.com/jelena.marinkovic.904/posts/10205822561659299