Prijava

Budućem ministru privrede, Saša Radulović
http://blog.b92.net/text/24099/Buducem-ministru-privrede/

Glavni i u stvari jedini stvarni problem budućeg ministra privrede je budući premijer. Aleksandar Vučić. Svi ostali problemi su savladivi. Oni su naravno teški, traže veliki rad, znanje, odličan tim, vreme. Ali savladivi. Glavni problem nije. Jer on traži drugog premijera.
Od budućeg ministra privrede budući premijer će tražiti ne samo potpisivanje štetnih ugovora, svih Beograda na vodi, Etihada i inih tajnih arapskih dilova, već i njihovo predlaganje.
Od budućeg ministra privrede budući premijer će tražiti subvencije za sve njegove odlične strane investitore, investitore novog gradonačelniha Beograda, njihove braće, i sve dilove koji dolaze uz te investitore. Od poklanjanja zemljišta, oslobađanja od poreza, do hiljada evra po radnom mestu. I sve to treba da plaća domaća privreda koja umire pod nerazumnim poreskim teretom.
Od budućeg ministra privrede budući premijer će tražiti tajne nameštene privatizacije ala Vršački vinogradi i Prva petoletka. Jer tu je prostor za ugradnju.
Od budućeg ministra privrede budući premijer će tražiti da ne traži popis i procenu fer tržišne vrednosti imovine javnih i društvenih preduzeća. Recimo Jata. Baš kao što ni BoTa nije tražio popis i procenu vrednosti imovine NIS-a. Ili Zastave pre odličnog dila sa Fiatom.

Шта је Дачић јебемгауста?

ЈЕБОТЕ, док је био министар унутрашњих послова ајде де, то сам некако и могао да сварим, као кад по селима добију ретардирано дете па га крију укући цео живот.

А МИ СВОГ РЕТАРДИЊА СТАВИЛИ ЗА ЈЕБЕНОГ БАРЈАКТАРА НАЈВЕЋЕ СВАДБЕ У СЕЛУ

KOI DEMAGOG

Vučić sam platio koktel povodom izbora vlade

sam platio, na mom se klatio

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/461128/Vucic-sam-platio-koktel-povodom-izbora-vlade

Enemi još veći je blam što je neša pudlica miniistar policije lolo

Ministar bez portfelja, zadužen za vanredne situacije – Velimir Ilić

Неша Слина министар полиције...

http://www.in4s.net/wp-content/uploads/2013/12/nebojsa_stefanovic2.jpg

Имам неки осећај да ће бити геј параде ове године.

Јеботе, Шоне Слинџа министар полиције и Маја Фуксајкула преЦедница скупштине.

Могло је и горе.

dr sa megatrenda ministar policije.jebacemo kevu kriminalu.velju ugurali u ministarstvo gde moze najmanje da sjebe.

Kako?
A pvaj blic je sve blizi kuriru ako ne i ista govna ko kurir.

Кад помену Блица... Ево једна вест о прослави Николићеве победе на председничким изборима пре 2 године. Батица којег у тексту називају доктор-смрт је управо постао министар здравља. хехе

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/324734/Nikolic-slavio-sa-doktorom-smrti

Da, da, a koliko sutra ce u govnjivom blicu da izadje da je to uvazeni lekar iz KCS. Nekad su bili korektne novine, ali davno bese, sad se pripoveda.

Дражини текстови су нема даље. Баш сам га чит'о скоро.

Moram procitati. Mnogo je dobar draza, citao sam ga u nedeljniku redovno. Mada ne kupujem novine vec poodavno al on je car.