Prijava

Evo Ognjetine na četu. Nači dobro je.

Nudim simbolicnu uplatu novca za potrebe. Na moju veliku zalost necu moci da pomognem građevinski... skoro 95% sigurno.

Lavandu ne pitajte treba li joj pomoc, odbice, ali treba joj sigurno, makar u novcu ako se za odecu snasla.

Путинка, каква је ситуација код тебе ?

Kuca mi je otisla u kurac, al' smo sasvim slucajno glave izvukli, tako da mi puca kurcina za kucu. Sve je ok sad, imamo dovoljno svega.

Издржите јеби га, не знам шта друго да ти кажем.

Putine treba li ti šta? Gde si sada?

Доћемо и до путинке, ако жели нашу помоћ. Само треба добро да се организујемо. Чак, немој да си Вучић. лоло

Razmišljam na trgu u NS-u ponovo da organizujem to, pa ko je u mogućnosti da svrati malo i da se ispričamo i odsviramo, otpevamo nešto zajedno i sakupimo koji dinar, neće biti bog zna koliko, verovatno, ali opet će biti nešto.

Javi mi ako ti nije problem obavezno da i ja navratim.

U Zemunu sam, snasli smo se za sve, stvarno ne treba. Dajte Lavandi pošto ne znam je li išta ponela iz kuće, da l' joj je ista ostalo od nje, ne javlja mi se.

Dobro. Ide Marsa do nje pa će nam javiti.

Владимир Путин
U Zemunu sam

Vidi PVT.

Čače, u uvodni post dodaj da ti se svi kojima je pomoć potrebna tebi jave na pvt i ostave brojeve tekućih računa, svoje ili od roditelja, pa ćemo svi da uplaćujemo koliko ko može.
Onda te brojeve računa staviš u prvi post da svi vidimo.

Ако неко има неког коме треба помоћ у Свилајнцу, нека ми јави на пвт. Иде сутра једна екипа ђе треба.

Гледаћу да се учипим новчано колико будем могао, за остало не знам.

Хахахахах тако је!

Ja hocu da pomognem sta god gde kod kad god, i hocu da dam i pare. Ostavio sam telefon. Rad, (sve znam osim da gletujem i udaram plocice, radim polako, al kad uradim to nije za kurac), prevoz, sta god...

Ja znam da ugrađujem pločice al dnevnica mi minimum 25 evra.
EDIT: Maksimum 10 sati

kase bude išlo javite, rado ću pomoći, a možd ai dovesti još dva tri čoveka

Sad sam dobio dobronamernu sugestiju. Svi oni kojima je potrebna pomoć, a bezveze im ili im je glupo da direktno ovde traže mogu slobodno poslati neki od kontakt podataka kod mene na PVT, ja ću objaviti te brojeve bez imena tako da niko zapravo neće saznati kome se direktno upućuje pomoć. Naravno, još najmanje dva moderatora će dobiti taj PVT, da bi postojala potvrda da nisam izmislio brojeve. Znam ja da mi verujete da sam pošten, ali ipak.

Takođe, postoji i mogućnost slanja novca postnetom, za tu svrhu je potrebna adresa iz lične karte i broj mobilnog telefona. Možete i takve podatke da pošaljete, a to je verovatno najbolja varijanta za primaoca jer novac može podići u bilo kojoj pošti Srbije uz broj koji mu pošta šalje putem SMS.

Dakle, da ne dužim, pošaljite brojeve mobilnih telefona ili brojeve tekućih računa meni na PVT. Ne mora ni jedan od ostalih vukajlijaša da zna da vam je potreban novac, mada svi mi to znamo i svi želimo da pomognemo, dajte nam šansu.

P.S. Postnet važi za Srbiju, ne znam radi li to za Srpsku.