Prijava

Jebem li ga, stvarno je igrao odlično, ali nije jedini. Jeste bio najbolji, ali povukli su svi, pa onda i može. Ipak im treba špic. Sanderlend je bio zreo juče i više da popije golova, a na kraju je moglo i 1-1 da bude.

Тадић даје два комада, сањао сам ноћас. Мислим да је икс најреалнији, али бих ненормално волео да се Пеле испиша онако квалитетно по најодвратнијем тиму на острву и то на њиховом терену.

едит: Која је играчина Санчез, да њега нема комотно би се борио Арсенал за опстанак.

Eh najodvratniji. Ljudi su samo najuspešniji i to je to.

somi bravo za klip, nadam se da ce te oraspoloziti posle razvaljivanja cmara ovog popodneva, MEKNER BUDUCI NAJBOLJI STOPER LIGE ZAPAMTITE OVAJ POST

Марковић већ дужи период игра добро, можда последњих месец и нешто, додуше са успонима и падовима, а јуче је баш докторирао. Ако овако настави, биће то супер. А од целог Ливерпуловог тима, задржао би фазон Кутиња, Стариџа, Џерарда, Марковића и Морена, остали сви мрш у курац. Можда неког за на клупу.

едит: Која је играчина Санчез, да њега нема комотно би се борио Арсенал за опстанак.

Nervira me ta rečenica. Ne samo za Sančeza nego za svakog igrača. Da nema Aguera siti bi onda propo. Da nema Tadića Saut, Da nema Fabregas čelzi bi propo.

Prošle godine je Remzi vukao Arsenal, Nekad pre Van Persi. Mora da postoji vodja u ekipi, još ako je špic i ako melje još bolje.
Danas su (pored Aleksisa) sjajno odigrali Rosicki, Kazorla i Kokelan (koji je usput bogotac, i ako ovako nastavi ne treba se kupovati drugi). Iako su se vratili Remzi, Ozil i Volkot nadam se da će opet ova ista postava da istrči protiv Sitija sledeće sedmice.

A što si tiče Junajted- Sautempton. Popišaće ih Junajted. 3-1 ili 4 -1 Vreme je da se vrate dje pripidaju, nedje oko 10tog mesta.
poyy

Nemoj tako Sanšajne, neka iduće kolo Sautem. bude popišan. Imam x2, to i dvojka na Cedevitu i eto meni 200 maraka. :)

Igrao si na ovu sirotinju protiv Crvenih Djavola na Old Trafordu ?
Čisto za ove ljubitelje Sautemptona, Tadić je na klupi.

Igrao malo jače kvote, ovo bilo u super tipu, a ima šanse da se desi, pa što da ne?! :)

ОПАААААААААА ТАДАРАААА

al gotivim ovo kurcenje haha jebi tadija

E moji jadnici, jadni ste dok god vam je najveća životna radost da neko otkine bodove junajtedu. Klasa je večna GGMU

Ау шта им ради Тадић, какво прскање хахаха

EDIT:
Ipak je bolja ova engleska verzija lolo
http://i.imgur.com/ziFVStJ.png