Prijava

Kako ću da ti sevam cevanice nisi svestan.

Who is the bad boy?! buci buci buc

http://specialedpost.com/wp-content/uploads/2013/03/GDS_008-325x219.jpg

BLZ nemoj da diraš arlovskog ili ću morati da upotrijebim 7 teških riječi

BLZ BUCKET CHALLENGE

Koliko ste bre dosadni, ej. Pa to nije više normalno! Jebalo vas prozivanje u pičku materinu da vas jebalo prozivanje! Sve nešto serete, glumite tetra trolere i prozivače, skupljate se u grupice i jebete određene pojedince. Svi redom, ceo jebeni sajt je takav. Usran i retardiran. Nabijem vas više na kurac ovaj moj muslimanski sa sve vašim fakultetima i vašim smislom za humor i vašim pravopisom i vašim krunama, palcima, kurcima. Sve vas nataknem na kurac za to jer da ste pametniji boleo bi i vas kurac da li će i šta će bilo ko napisati za vas ako imate taj jebeni život van vukajlije za koji tvrdite da drugi nemaju. Jebem vam bre majke dosadne i utripovane, kao da ste popili svu pamet ovog sveta. Kao da vaše loze potiču iz bog zna koje pičke materine i svi vi mislite da ste iznad ovih ostalih. MENTOLČINE KOJE SE UŽIVO POKAZUJU KAO PIČKE KOJE NE SMEJU DA MI KAŽU UŽIVO "MUSLIMANČINO" ILI BILO ŠTA ŠTO STE NAPISALI NA SVIM OVIM TEMAMA. AUTRILEPEPIČKEMRTVEMATERINE DA IDETE SVI! DOSTA BRE!!!

Давид

блз, то је одговор на шомијев коментар изнад

Izvini medeni, nisam znao da je pitanje upuceno meni...nije lose, svratio sam malo do jedne cure sto zivi na Lefkadi, bicu ovde desetak dana, pa se vracam u Srbiju, dosta je bilo mesec dana odmora. Ti kako si inace ? Veliki pozdrav.

хахаха јебем те уста

Lolo, ovde baš žurka.
Kako se svaka jebena tema duža od tri strane pretvori u vaše prepucqvanje sa Znikom?

e posto vidim da se prica o starim vremenima ,aj dajte onaj post kad je neko napisao neki post u fazonu "kako je bilo do jaja pre kad je sve bilo do jaja a sad je sve sranje jer je pre bilo extra"

Tulumbac
Kad se samo setim kako je nekad sve bilo super dođe mi da umrem sad kad nije ništa super u poređenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije.

http://vukajlija.com/ko-prvi-kompjuteru-njemu-kompjuter/224018#comment_644659

ladno persiraš smarku jer je medator ccc

jok, ja to jer je prepun misica

Oli da ti ga nabačim?