Вукајлија 2в2 лига; њу ејџ едишн

1. није гол, нема фрке, ако хоћете поклонићу вам и три бода!

а приметио сам да вучете с тим лоптама уназад, додуше, и ту је фрка да се пресече нека, а умем, а душан све сигурнији на голу у последње време.

2. brate sta sve sigurniji, covek nikad nije sam na golu a ti si 1mm uz njega lool

3. све у свему, такви као ви што прозивају бункер ће да оспоре мурињу узимање лиге шампиона, да, да.

4. primetio sam na snimku da je džanki bio nekarakteristično duboko na svojoj polovini, verovatno mu je palo samopouzdanje nakon par nepovoljnih rezultata

džankee nishta nisi naučio od chmarova, IGRAJ I POBEDI

5. dvajte na par trenutaka je igrao moj sin iz 1. braka relja cista informacija koju sam zaboravijo da napomenem

6. ko nam ostao jos, Chmarovi i?

7. znam relju dobar dechko, pomogo mi neku komodu da prenesem u babinu shupu

8. chmarovi i panzer, 2 pobde u najavi, do jaja :D

9. e taj dvajte bravo

10. POCINEJ JESEN ZA 2 SATA, MI GAZIMO KA JESENJOJ TITULI

11. 11:10 i 12:7, SZSK je zabelezio 2 pobede protiv Mifa.

12. Џанки, не потцењуј противника!

13. zabelezno vec brt...uz malo srece ja i stiven mozemo biti na 2. poziciji

14. sto i raelno zasluzujemohehe

15. hahaha on misli da su mu bodovi zagarantovani. pazi džanki imamo par taktičkih iznenađenja

sa chmarovima nema shale zapamtiće dušmani trebević i pale

16. dvajte shalims e druzhe stari

17. u sustini ako dobijemo obe 90% smo 2. mesto.

naravno imamo teorijske sanse za prvo ali ono, slabije lolo

18. dvajte cuo sam da vas andjus trenira, da li je to tacno?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.