Prijava

Drage moje i dragi moji,

S obzirom da se na ovo takmičenje nisu prijavili moderatori, mi bismo ipak voleli malo da se igramo, posebno sada dok je rok za pisanje definicija u ovom krugu produžen. Kako je očekivano da nas ne podržite u tome, mi se tome nećemo ni preterano nadati.

Ideja je da u revijalnom delu učestvuju moderatori koji će "obrađivati" autora koje im vi odaberete. Na kraju revijalnog dela, biće glasanje u kojem ćete dati svoje mišljenje o tome ko je najbolje odgovorio zadatku.

Nagrade ne postoje.

Ovo je za sada tema gde će moderatori koji su zainteresovani da se igraju napisati u prvom postu svoj nadimak, ali tek nakon što ostave svoj post na temi u kojem će pisati "PRIJAVA".

E sad, kako bi bilo nezanimljivo da se samo moderatori takmiče, to neće biti slučaj. Svaki put kada vidite ime novog moderatora da se prijavio, prvi autor koji napiše "PRIJAVA" iza njega, deklariše se kao protivnik prijavljenog moderatora. Parovi će biti ispisivani u prvom postu. EDIT: Zbog interesovanja, biće formirane grupe.

Autori koji će biti imitirani biće odabrani takođe na osnovu vaših postova. Znači, ako vidite duel "Duel 2: Bruce-Rasni", u postovima ćete pisati "Duel 2: autor Mogša", ili kojeg već autora želite.

Pa hajde da probamo, čekajte samo da okrenem dupe ka zidu.

PRIJAVLJENI MODERATORI I PROTIVNICI:

Definicije se objavljuju do petka, 23.01. do 20h, a linkove postavljajte na ovoj temi i pošaljite mi u PVT da ih grunem u prvi post.
EDIT: Objava definicija do subote, 24.01. do 12h.

REZULTATI:

http://vukajlija.com/forum/teme/65383-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-revijalni-deo-definicije-i-rezultati

Имам идеју који модератор би могао да "обради" мене хе хе.

Oću ja protiv Djonija!

E jebi ga, kad se zalećeš. Siguran si?

пријава

пуши га бохоре

Ma dajte bilo kog samo ne ciklona. Ako se nisam zajebao.

Iza koga, ljudi? Polako, sačekajte prvo da se neki mod prijavi :)

Prijaviše se Rasni i Bokser. Samo vidite da li ste u fazonu da se zamenite, da Bokser ide protiv mene, a Rasni sa Džonijem.

ако бохор иде за место горе онда ја версус брус

ja sam se prijavio posle Brusa? Ili nisam skontao jbg.

расни је појео курац са две пријаве

Ahaahah krenulo lose, zbunise se ljudi.

Ma ne menjaj nista, ja sve zajebao hahah