Prijava

Au braćo mila.
Prvo, gotivim Natu jako, pogotovo posle okupljanja. Premlada duhom puna harizme žena a to volem.
Drugo, pročitao sam danas kad je Troš pijan pisao ono. Nije bilo prijatno nikako, zaslužuje ban metar dana fazon nema tu šta.
Treće. Nikako nije trajni. Kad je Ajax lepio po sajtu SLIKE od Komada koje je uzeo sam sa njenog fejsa i ne samo njene nego od deteta joj i ne znam još tačno koga i rekao da sam mu ja dao ja sam 10 moderatora tad morao da cimam da bi Brus samo se iscimao da ga banuje na fazon 2 meseca. Ovolikim banom idete Nati na štetu i dajete situaciji na značaju. Navlačite na nju gnev ostalih autora jer je predstavljate kao posebnog autora koji treba da aminuje i odredi ban. Predstavljate ovo kao da je istina sve ga jebalo a to NIKOME ne ide u korist. Tri puta merite jednom secite pls.

Banujte lamu nazvao je roditeljicu bivseg moderatora pripadinkom hrvacke fasisticko-nacionalisticke organizacije!

остаће само јебени пензионерски хумор

никад већа истина није изговорена на сајту. све је отишло дођавола када су ови што играју таблића постали модови.

Kao i u počivšoj Saveznoj Republici Jugoslaviji, ni na Vukajliji nije svanuo 6. oktobar. Zašto ste to dozvolili? Šta će vam pokolenja koja dolaze reći kada budete bili na sarmtnoj postelji i kada budete taržili oproste grehova svojih? Okrenite se Gospodu i za milost molite!

ŽAJK POSTOJI I NIKO GA NE BANUJE ZBOG TOGA!

Mislim da je ovo važnija stvar od ovog Trošketovog ispada.

Е Боксеру, лијепо је Брус написао да ће бановати колико она буде тражила а он ће частити 10 дана. И био банован 10 дана па онда на 10000 па ти сконтај. И сад кажеш оволиким баном иде то њој на штету, ко да она нема ништа с тиме. Ај мани ме, и моја тетка Јока има харизму и млада је духом, ош да ти је средим?

колики ли би био бан да су били чавез и 70 динара у причи...

Predstavljate ovo kao da je istina sve ga jebalo a to NIKOME ne ide u korist. Tri puta merite jednom secite pls.

sobzirom da je post bio idiotski i verovatno imao vidljivost tipa 5 autora, od kojih 4 i ne zna ko je natnat a 5. moderator, mnogo ste vecu stetu napravili sto nisi odmah obrisao postove, nego cekas natnat da potvrdi (ne znam sta, dal je istina?) pa onda ban, a postovi stoje da sad ko god na ovoj temi dodje moze da vidi o cemu je rec.

za banovanje necu da pricam, sad ispade mucenik od budale, iako na kraju nece ostati trajno. sami ste krivi za to. brisanje je skoro uvek efektnije od banova.

Agilni
Što se mene tiče, sve što za rezultat može imati trajni odlazak sa sajta nekog viđenijeg autora, jeste za trajni onog koji je to prouzrokovao.

Agi, ovo ne da si se prosr'o sad nego ANBLIVBL. Nadam se da neću morati da ti objašnjavam zašto.

A druga stvar, Boxer, nije stvar u tome da l' poštuješ natnat ili ne, štaviše i meni je kul, ali nije bitno da li je to natnat, ili neko levi, + brusova izjava "sačekaću natnat da mi kaže kolko da ga banujem", + što se ovakve stvari dešavale ∞ puta.

I ja sam za ban, da ne bude zabune, al nemojmo se zajebavati, koji trajni. Napisao sam već, ne sećam se gde, ja bih mu dao 30 dana npr.

Sramotno je videti da Srbi, narod Božiji ovako ponaša, da se svađa i da prostakluke govori. Od Boga ste se izmetli, kao nekrsti pogani. Do crkve otidnite, Bogu se pomoilte, grehe svoje okajte. Nađite dorbote i ljubavi za druge u sebi.

Оче наш, који си на Небесима
Да се свети име Твоје
Да дође Царство Твоје
Да буде Воља Твоја
И на земљи као што је на Небесима
Хлеб наш насушни дај нам данас
И опрости нам дугове наше
Као што и ми опраштамо дужницима својим
И не уведи нас у искушења
Но избави нас од злога

Јер је Твоје Царство и Сила и Слава
Сада и увек и у векове векова.

Oporsti im, Bože Hriste, ne znaju što čine.

Agi, ovo ne da si se prosr'o sad nego ANBLIVBL. Nadam se da neću morati da ti objašnjavam zašto.

Objašnjavaj, ko ga jebe. Samo da vidim da li ćeš da tupiš o različitim situacijama i okolnostima, samo zbog toga što ja nisam crtao kada bi se primenjivalo ovo što sam napisao, iako mislim da je suština jasna.

Nemojte se svađati, puržite ruke jedni drugima, srca svoja otvorite za ljubav Hristovu.

Nisam gledao šta je Brus napisao. Ja sam napisao moje vidjenje svega ovoga. Naravno da joj ide na štetu jer se daje značaj ovome kao da je istina. Naravno da je gotivim, prekul je žena. Ko kaže da je ne gotivi ovde kao čoveka a poznaje je bar koliko ja laže te. 90 posto ljudi ovde i Agilnog gotivi jer je lik premica, nisu ga voleli kao moda a je drugo. I ja lično npr gotivim i paninara. Jos možda i Rađard i to je to al to je druga tema i moje mišljenje. Ovo oko Nate sam morao da kažem da ne bi bilo da naginjem na Trošketovu stranu. To nije slučaj, za ban je ono ali ne trajni iz gore navedenih razloga.

Neću tetku brate, daj nešto mlađe.

Nema veze ako nisi Srbin, bitno je da si čovek. Jer, čovek je živ, Živojin, a Hrist voli kada ste živi, jer samo živi možete se množiti i širiti reč Njegovu!

stecan ne bije kevu,dzela ne kuva spermu,zhajk ne jebe mesara

A zaboravio si da je ollanik jebao Titovog unuka? Samo ne mogu da se setim gde sam tu njegovu pricu procitao...

EDIT: Tek sada vidim da je ollanik otvorio temu, lolololo

Ово полако постаје ПАПСКИ сајт из Средњег века. Секс постаје прво табу, па потом и забрањена тема.

Kvebeče, kako da ti kaem, to za titovog unuka nije kleveta...