Prijava

koji koktel ovaj celt jbt, viski i rakija od borovnice.

odo da napravim srpskog celta sa sljivovicom

sta si hteo koji kurac mleko u prahu i zivo jaje da ide u koktel pa da se pece dvaes minuta na tihoj vatri, nobarski koktel za noba

http://www.epicurious.com/recipes/food/views/death-in-the-afternoon-350800
Ovaj se ne zove džabe ovako. Može i kod kuće da se pravi neka malo jeftinija varijanta, sa jeftinijim šampanjcem i apsintom.

Za smrt je dosta apsint, može šampanjac komotno da se preskoči :)

Apsint je kerov kurac

Al šampanjac kao dodatak, stil, fensi. Inače je za urokavanje sasvim nepotreban.

Apsint treba piti odgovorno, a ovo što nam prodaju ovde, to nije ni a od apsinta. Pio sam u Češkoj, sasvim drugi nivo. Šteta samo što je zabranjena ona stara receptura, koja je imala dodatni haludža rad.

Najjača stvar što sam pio je crvenjača od 21,5 gradi i 27 godina stara. Pijem ja tako i ništa jebeno, lagano klizi ona i bridi prijatno u stomaku. Kad prođe sat vremena ko da si pod kokainom

Ehhh... Ja sam pio u Valjevu, Osečini i na Divčibarama takve nektare od rakija... Jebeš koktele. Piješ je kao sok, ali znaš da se umeriš, jer žeže. Kad bih ovde mogao da nađem neku takvu. Nego jebeni Obrenovac, stavljaju džanariku, šećer, varalice, nema šanse da nađeš baš dobru radžu kod seljaka.

koktel odlični je nestea od breskve i vinjak
bez zajebancije

Dobro nisi rekla belo vino i guarana koktel.

Anjelko je postao dzangrizavko :-/

Ja imam jedno bure od 200 l, tu je bila rakija koju je moj Deda ostavio Caletu za svadbu, tad je popijeno pola, pa je ponovo napunjeno, pa je meni za svadbu popijeno bednih 30 L, pa je opet dopunjeno. U sustini tu stoji rakija zadnjih 60 godina. Ja svake godine imam oko 50 L rakije da dodam, i polako punim bure od 500 L, s ovo od 200 samo popije oko 12 L godisnje, pa prvo dolijem u njega, a onda izvadim jedno 5L, zs slavu i tako... E to je rakija. Svi mi kazu da bi trebalo da to ispretacem u flase, a ja necu za inat, ocu da pijem rakiju 60 godina iz bureta.

hahahahhaha cekaj brate sta si to ozenio kad ste tugovali?

mom dedi nije vredelo sto mi je ostavio za ispracaj i za svadbu i za kad mi se rodi dete :(

pa kaci se ženio 16 puta

солидан коктел из бурета са разним ракијама и годинама производње брт

Tugovali? Svadba je bila samo za drugove, kumove i najuzi krug rodbine, bombardovanje 99, ukupno je bilo 75 osoba, zena je bila trudna sesti mesec a ja sam bio tu tri dana pa sam se vratio na kosovo... Popijeno je dosta.
A inace je bila dogovorena sala za petsto ljudi...

Torazulu brate 20 različitih rakija pomešanih je ne daj Bože nikim morao bi znati to. Čak iako je od iste vrste šljive sa istog kazana i iste jačine.