Ustvari
  • Valdemar

U stvari, ja bih primetio da u odabrane definicije ne smeju da idu tekstovi sa "ustvari" umesto "u stvari". To bi trebalo bar ispraviti, ako ne i ne odabrati. I još ima mnogo primera kvarnog jezika, sad me mrzi da navodim. Ako je teško voditi računa o kvalitetu definicija, nije bar teško voditi računa o njihovoj pismenosti. Ako je nekome od moderatora stalo, trebalo bi da se bavi time. Ili ne? Pitanje je...

• Томдрил Мерилин

Ако видим у дефиницији "Уствари" "Чак штавише" "Обадвоје" ома минус

• Makaronac

uredu je valdemare

• Аутобус

не мам став по овом питању

• Pajo Dačak

Ja kad vidim da definicija ima ustvari boli me kurac!

• Valdemar

Mene boli uvo, ali ipak mi je krivo kad vidim da se ne drži osnovni nivo, ono što treba da bude, za šta služe ovi moderatori koji odabiraju definicije i tako to. Još jedan pokazatelj opšteg zaključka da sve ovo ide u kurac jeste nebavljenje moderatora smislenošću i pismenošću definicija. Ono, minimalan nivo, jbg.

• plok

definicije jos postoje?

• Carl Cox

Ovo je bilo toliko važno da se otvori tema.
    L O L
    O
    L

Ustvari, sad sam se setio jedne definicije gde je lik posle zareza zaboravio space da udari, saću otvorim temu!

• Puzzle-Fox

Nemoj brate,biće da je moja.

• izijem flips

pozdrav svima!!

• izijem flips

pozdrav brt sta radis?

• Valdemar

Једите говна. Ако је неко овде водоинсталатер, зна шта је урадио кад му цури вода из славине коју је поправио. И тако то, није ме много коштало да отворим тему, па макар и не заслужила да постоји. Ипак, кад причаш говором најгоре селендре у неким пиздинцима, свима си смешан, а кад пишеш као да књигу ниси видео у животу, онда је то кул. Не знам зашто. Ето, само да поновим поздрав с почетка.

• Pepe González

Štoste ljuti :'-(

• омбре

valdemara sto koj kurac teras pravopis na vukajliji lolo

• омбре

posle 10 godina kada definicije prezaboravljene su

• омбре

chak vishe i od kokana

• Бохор

Mislio sam da sam zaljubljen u sestru u stvari sam bio pijan.
    Je l ovo ok rečenica npr?

• Puzzle-Fox

Iako volim trandže ne volim njihove kurčeve čak i ako su manji od mog.

Je l ovo ok rečenica npr?

• Бохор

Klokan
    Šalu na stranu, kapiram ja Valda, profesionalna deformacije. Čovek iz struke je jbg ali Valde moraš shvatiti jedno. Mi smo nepismeni ko kurac.

• Puzzle-Fox

Mi smo nepismeni ko kurac.

Na mom kurcu piše, ne volim te više B-)