Prijava

u drugom svetskom ratu dosta nemačkih tenkova onesposobili običnim molotovljevim koktelom. Ne znam da li je sada tako nešto moguće uopšte.

Ne može više, opekle se Švabe pa smislili foru.

Najbolji savet ti je da u slučaju namirisavanja pucnjave zaključaš vrata i popališ preko grane u tri pičke materine. Bolje i u Albaniju nego u rat. Pri tome paziš kako hodaš - gaziš samo na beton ili asfalt, nikako na stare novine, krpe, kutije i slično jer se ispod svog tog sranja nalaze humane protivpešadijske mine, tzv. paštete (nadam se da njihov izumitelj ima svoj poseban odeljak u paklu) koje su humane po tome što ne ubijaju nego ti samo otkinu nogu ispod kolena i ošamute te pa iskrvariš do smrti.
Što se tiče snajpera, bolje ti je u bežaniju danju jer je moguće da snajper izabere drugi cilj ili te prosto ne vidi. Noću ima pasivni nišan i nema ti bega.
Ne nosi teške stvari jer ti kurcu neće pomoći, još će neko da te rokne zbog kompa. Ponesi nekoliko kutija cigareta da kupiš ortaka na granici da te pusti preko.

Ako si već rešio da ratuješ, potraži neku elitnu jedinicu i tamo se prijavi. Reci da ne mrdaš od njih i ako te neće neka te ubiju, bolje oni nego Bugari. Tu imaš najviše šanse da preživiš jer specijalci imaju najbolje oružje i obuku, a još te malo i pripaze jer imaju kod časti da čuvaju saborca. I ćuti što više, ako laneš nešto pogrešno roknuće te. Ubijaj milostivo, bez mučenja, lakše je posle spavati.

Гледај спасавање редова Раајан, Раснее :|

Ma ako se se zarati nekad idem za Beograd, a ako je i u Srbiji sranje onda ostati i boriti se. Odlična analiza Bruse valjda mi nikada neće trebati. :D

Ако оћеш већ да се бориш, онда се пробај борити да се не зарати.

Превентивни напад на Бугарску?

Kao da mi odredjujemo to samo lude balije odrede kad će rat. Provociraće sve dok mi ne odgovorimo a onda kreće sranje.

Ma jok, nego srpska posla - ako te neko kolje to mora biti ili ustaša ili Bugarin ili Turčin :)

Ili ovo što Autobus kaže ili bežanija. To su dve najbolje ratničke opcije.

Pa problem je ako odem u inostranstvo to što nemam nikakve kvalitete. Znam samo Engleski. Tamo bi bio po nekim smestajima i patio se. Ako će mi već biti sranje tamo, bolje da budem kući.

Jaka stvar, nauči se jezik. Znam gomilu gastosa koji su život proveli po njemačkama i došli nazad ovde da nisu naučili ništa osim da seru kako se tamo bolje živi.

па и енглески што знаш ти је за почетак довољно да се не патиш и да живиш боље него код нас, наравно ако си сналажљив имало. на какве ти квалитете мислиш да ми је знати...

Izvučeš osigurač, staviš bombu u čašu, al tako da ti se kašika ( deo bombe) ne aktivira ;-) i tako bombu u čaši staviš na kvaku s unutrašnje strane vrata i izađeš kroz prozor napolje...

Ma ja sam nesposoban za takve stvari. Kontam da bi me raznelo odma.

Onda uradiš isto to što ti Penzos priča ali u uzmeš širu čašu pa sipaš vodu u nju i spustiš bombu do pola kašike. Staviš preko noći u zamrzivač, pa tako zamrznutu sa sve čašom onda na kvaku. Izvučeš osigurač bez problema, a kad se voda za tri sata otopi imaš spremno minsko-eksplozivno sredstvo.

igraj kolof duti sarajevo mod

Najbolje je kad se zarati, prodaš što se može prodati, traktor i u susednu državu.
Kad se malo okupiš onda prebegneš preko pa na žurkama lepiš evriće đembelom što riče vojoj jovoj nema raja brez rodnoga kraja joooj.
Ili prosto ostaneš pa radnim danima glumiš domorodca a kad dođe rodbina onda počneš da parlaš kao u rodnom kraju. Kad se raziđete onda opet na staro.
Ako te pozovu nazad ti se pravi lud i nastavi refren vojoj jovoj.
Ako li se vratiš onda gledaj da ti deca beže dalje od preljepoga rodnoga kraja tvoga jer znaš kakav si sam i kakvi su ljudi oko tebe.
Oni će kasnije da budu veći domorodci od onih u čijoj državi borave.
U krug u krug u krug u krug

šta sam upravo pročitao

Ne, najbolje je da ostaneš tu gde se zaratilo, malo se boriš, puc-puc, sačekaš da ti zapale kuću, i onda kad nekim političkim dogovorom koji se u Srbiji predstavi kao pobeda, ili opet izdaja, budeš stavljen pred neprijateljsku ofanzivu, bez ikoga leđa da ti brane, e onda možda ranjen ili ne dođeš traktorom sa porodicom i bez ičega. Onda te raspoređuju po kolektivnim centrima i zovu ustašom, Šiptarom, balijom, a ako stekneš išta, gledaju te kao da si kriminalc najgori i da prodaješ ljudske organe.
Zaista, ova Srbija je odvratno mesto za Srbe, zbog samih Srba.

Vojni rok nije tu zbog mobilizacije ili nekog rata, mislim da još neko vreme neće biti ratova kod nas, a vratiće vojni rok do tog vremena (nadam se), koliko zbog discipline i nekih vrednosti. Možda ja i serem, nisam bio u vojsci da znam

Rata će biti i to vrlo brzo. Na jugu Srbije. A u Bosni će još brže jer je dovoljna i neka glupost da narod pukne. A vojni rok treba, dzabe meni zolja kad ja ne znam bukvalno nista o njoj, sve sto znam je iz filmova. Pušku ne znam da očistim tako da bi vrlo brzo postao beskoristan na nekakvom ratištu i najverovatnije bi me roknuli.