Prijava

ВУКАЈЛИЈА АГАР МОД ТИМ ИЗДАЈЕ САОПШТЕЊЕ

ДРАГО НАМ ЈЕ ШТО ЈЕ ДО ПОМИРЕЊА ДОШЛО

Bravo Granjka, dobrodošao. Djoto, slažem se sa tobom - treba odbanovati sve autore koji banovani.

Predlog kako da se nastavi štrajk - prvo, da se nastavi apel na moderatore da se izvši odban ljudi. O tome valja pisati na forumu i slati im pvt.
Drugo, nakon što se odbanuju članovi, da se na otvori nova tema u kojoj će učestvovati i moderatori o izboru novih moderatora. Moji lični predlozi su Valdemar i Cara.
Treće. nakon što se odaberu novi moderatori, i ukoliko oni ne budu radili posao, da imamo pravo demokratski da ih smenimo i dovedemo nove, bez da zagušujemo Vukajliju spemovanje (ma koliko bilo zabavno učestvovati)
Četvrto, potrebni su nam moderatori koji nisu lako uvredljivi i koji ne određuju da li je neka osoba super po tome da li neko navija za neki tim, da li je vegeterijanac ili šta god. Moderator mora da bude spreman i na psovke, koje su deo ovog sajta, da bude veoma pravedan, i da ne deli banove kako mu dune, već ako neko stvarno spemuje da PRVO bude upozoren POTOM nda bude banovan. Mora da imam veoma dobar smisao za humor i da bude otvoren.
Takođe, Vuka mora da se ponaša pravedno prema modovima tipa da ako se neki mod nekome ne sviđa kao OSOBA da nema pravo da diže Vuku protiv njega. Međutim, ako su u pitanju modovi koji ne obavljaju svoj posao kako valja, buna se slobodno može dizati.

veran sam samo granjki i nikome vise..moj predlog je da moderatori moraju da daju zakletvu na pocetku stupanja u sluzbu.ako moderator prekrsi zakletvu zabranjuje mu se ulaz na sajt

Ni to nije loša ideja

mora da se zakune u neke stvari.da nece da izgustira sajt pa da zanemari duznosti, da ce da bude pravedan itd

granjka,ti si preterano chemerna glava,nisi mi simpatican ni malo,ne znam ni kkako ikome mozes biti,tvoje chemerne fore necu trpeti i nastavicu da ti svrsavam po faci svaki put

Zdravo svima,

moje ime je Kaizen.

Nov sam ovde te se nadam da ću se sa svima lepo slagati.

Voleo bih da se priključim ovom štrajku iako nemam blage o čemu je tu reč.

S poštovanjem, Kaizen.

uaaaaa kaizenITLER...dosta nam je terora

I ne svidja mi se uopste to sto nigde bas ne mogu da nadjem spisak moderatora, sto znaci da kada imam problem ja u stvari nemam kome i ne znam kome da se obratim.

pa kriju se, vladaju iz senke..dosta je bilo!!

Mislilice, klikneš lepo na AUTORI, pa potom na sekciju POSLEDNJE AKTIVNI i tu ti je lista svih modova.

BTW zašto je tema TRAŽIM BOBAN ZA zaključana?

Sjajni predlozi. Odlicno osmisljeni potezi i aktivnosti. Debili jedni mutavi.

Silina strajka je level bazzi

sajt kao prvo treba da se prebaci na veci server, pa onda da se modernizuje.da se doda meni sa smajlijima, za linkove itd.kao sto ima svaki forum.i da se smeni kompletno rukovodstvo

granjka,ti si los covek
dok sam mislio da si degen,sve je bilo kul,degeni ne znaju sta rade,nisam te mrzeo ni malo
al ti si samo los covek to sam video predhodnih dana...ti si sastavljen od govneta i sve sto pises je jebeno govno i smrdi mi ekran na govno svaki put kad si ti na njemu makar delicem...,evo vidi--ulazio sam u napusavanja sa zilion njih ovde na sajtu i zaboravio svima,sa mnogima postanem cak i kul jako brzo..niko nije uspeo ni blizu nivoa tvoje ljigavstine da stigne...neke samo smatram degenima ko i tebe sto sam ranije,pa im oprastam...ali sa tobom nikad necu moci da budem kul,uvek ces mi se gaditi,ogavni stvore,popisam se na sve sto pises,govedo malo,shutirao bi te dok ne oslepish i svaki put kad vidim da si nesto izljigavio docicu da te ishutiram...toliko si ljigav,gmaze ogavne i tvoje fore su toliko ljigave,ne mogu da jedem nekoliko sati,barem ces mi pomoci da smrsam,mada bi radije da pomognes da mi se ne baca pegla svaki put kad vidim te i jednostavno se ubijes

Statistička greška Мислио сам да после јутрањих вести не могу да прочитам већу глупост, а онда сам прочитао твој излив беса и фрустрација. Надам се да ти је сада лакше на души, али докле год не будеш почео да пијеш озбиљне лекове за ту психичку болест коју имаш, нећеш заиста бити здрав. Зееев. Одо да не радим, штрајк је.