Prijava

svi moji poznanici upražnjavaju seks iz ljubavi STRIKTNO

Ne vređaj pokojnika.

treba se zabrani i mrs u kurac idi zali se medjunarodnim serarotorima za ljucka prava

Шта си то управо благоизјавио о мени, некрсту један?
Само да спознаш, да сам свршио Богословију као први свештенослужитељ у поколењу, да сам учествовао у небројеним ходочашћима по Светим Местима и иза себе имам преко три стотине потврђених Литургија.
Васпитан сам у црквеном појању и најбољи сам старословенски језикословац у читавој Српској Православној Цркви. Ти за мене ниси ништа до само још једна нечасна душа.
Окајаћу ти грехе са таквом богобојажљивом скрушеношћу каквa није забележена ни у једној житији ниједног Свеца наше Православне Цркве, запамти ове моје философске поуке. Мислио си да можеш заслужити Царство Небеско бласфемишући о мени и вређати покојника преко Светомрежја?
Помоли се Господу, семе сотонино.
Док ово благоугодно философирамо, моје молитве путују светим каналима до мреже монаха иследника на Светој Гори и твоја И П адреса се забележава па се боље припреми за Армагедон који ће душу твоју нечисту опрати Пресветом Олујом и ваздигнути те до Небеских Висина. Благословено си окајан, грешниче. У молитвама својим пресветим могу светлосним брзинама Светога Духа да се трансупстанцирам било гдје на Земљи у било које доба, и могу ти грехе окајати на седам стотина начина, и то само користећи Катихизис. Али нисам само благопоучен у вештинама молитве, већ имам приступ и васцелом возном парку Српске Православне Цркве и све ћу то благоупотребити да грешно земаљско битисање твоје оперем у Светлости Господа нашег Исуса Христа. Да си само знао какав Страшни Суд ће твоје богохуљење наднети над твој земаљски живот, можда би погнуо главу и примио благодат Светога Духа у миру и тишини. Али Сотона те на грех наведе, и ниси могао да се одупреш нечастивим силама његовим, и платићеш освештење животног простора своме пароху. Обасућу те бескрајном љубављу Светога Духа и ти ћеш се ваздигнути у Њему и славићеш Њега постећи среду и петак на води и хлебу.
Овим речима те разрешујем греха, сине.

Не галамите, молим вас! Пустите Бохора да почива у миру!

хахахах анђелко бог

Anđelko, respekt za ovo.

ispravi ovo,mali ker,boh je 87. godiste

Da, ali je dve godine bio u inkubatoru, to se ne računa.

Kako je ker pažljiv, na sve je mislio. Jel i Prepodobni Inkubator Toplotvorac posvećen vodicom i pokopan kraj Bohora?

najjača tema na sajtu
EDIT: bohor - kupaju ga

Izvini brat moj sto propustih tvoj pokop, imao sam nekih problema sa vizom.

:(((

Eo brat, radio neki moleraj po zapadu..

da li si lepio bombe spermom svojom?? kazi mi?