Sprdaonica

1. Odigrao sam sve sa zadnje 4 strane što je za danas i plus kombinovao ako ne dođe neka me se čuvaju Blagoja, Šomi23 i posebno Nikolas..

2. 90% šanse da će Gej igrati, nije bio na šuterskom treningu, ovo se ne sme propustiti da se odigra minus

3. 3 Мрав + по један од Грифина и Бандија. Ајде да вас видим.
    http://i.imgur.com/Dkda5h3.png

4. Odigrao sam sve sa zadnje 4 strane što je za danas i plus kombinovao ako ne dođe neka me se čuvaju Blagoja, Šomi23 i posebno Nikolas..

Brt, računaj da je moj tiket dobitan ali ozb.

5. Sutra očekujte brdo novaca. Aj fil divoušn neki ljuti.

6. Milan 1-1
    Fiorentina x-2
    Torino px
    Šalke gg3+
    Siti 1i3-5
    Kvota 111,66

7. Ok Šomi, i kvota nije 25 nego Boga mi 35 da znaš u 365

8. ha ha ono ne dodje nista sto sam postavio juce :D

9. Rekoh ja Blagoji da uplati, al' nece da zatvara bedu. :D Tiket ulazi u sam finis ! Idemo po lovuuuu

10. 35 sam i hteo da napisem brt, debeli prsti jbg, a mrzelo me da editujem

11. Sta si odigrao Nikolase za nocas?

12. Sta si odigrao Nikolase za nocas?

13. Uuuu kako se ne setih za Midltona. Em je imao odličnu prošlu sezonu, em mu večeras ne igraju ni Antetagrčkočudo ni Parker ni Ou Džej Mejounez.

Ne znam što je na Galinarija ovako mala granica. On bi trebalo da bude najbolji igrač i najbolji strelac Denvera ove sezone. I sad kad sam ovo rekao, znam da ću ga izbaksuzirati :)

I da, sviđa mi se minus za Vejda. Mada kod tako dobrih igrača obično izbegavam da jurim minus, ove godine će ga sigurno više odmarati trener, naročito kad ima iza sebe Džeralda Grina, čoveka koji stvarno voli da šutira.

Neki ljudi koje bi valjalo juriti ove godine:
    - Aron Gordon (Orl) - mnogo radio na igri tokom leta, kažu dosta napredovao.
    - Dejvid Li (Bos) - mislim da su ljudi malo zaboravili koliko je dobar igrač u napadu. Jedino što me ovde brine je što ne znam kakva će rotacija biti u Bostonu pošto imaju brdo igrača na svakoj poziciji, ali prve opcije u napadu bi trebalo da budu Ajzea Tomas i Li.
    - Bredli Bil i Oto Porter (Wsh) - već rekoh.
    - Vesli Metjuz (Dal) - njega samo treba malo pričekati da vidimo koliko se oporavio od jako ozbiljne povrede, ali ako bude sve u redu, trebalo bi da mu mnogo koristi što igra pored Dirka i u Karlajlovom sistemu.
    - Alek Burks (Uta) - jedan od retkih ljudi u Juti koji može da iskreira nešto za sebe. Propustio dobar deo prošle sezone zbog povrede, ali ne bi trebalo da ostavi toliki trag na njemu.
    - Si Džej Mekolum (Por) - već rekoh.

14. Odlično tipovanje Kapune 1 od 2 xaxaxax

15. vidi juventusa ooo jebem vam majku

16. ovo izijeme, slobodno se posluzi ako ti se nesto svidi
    Orlando - Vasington H1 5.5 1.65
    Boston - Filadelfija 1 i 197.5 - 2.15
    Bruklin - Cikago 191.5 + 1.50
    Majami - Sarlot H1 2.5 1.50
    Toronto - Indijana 195.5 + 1.65
    Dalas 99.5 + 1.90
    Memfis 96.5 - 1.90
    Milvoki 99.5 + 1.90
    Oklahoma - San Antonio 1 1.50
    Portland - Nju Orlins H2 4.5 1.65
    Sakramento - Klipersi 206.5 + 1.50
    Hjuston - Denver DP 1 1.65

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.