Sprdaonica

1. puko sam ko pička smrdljiva

2. Ja profitirao uzeo sam 10 k :D

3. Alba dobila posle produzetka. Veliko hvala Obradovicu, Milosavljevicu, Kikanovicu, Loncaru i ostaloj druzini.
    Edit: Da su pukli do 4 razlike isto bih prosao :D

4. ma i ja sam danas u plusu, ali ono, jedva opipljivom
    par hiljada gore dole

5. Nikolase budi tu 10 min da te pitam nešto

6. SUTRA IGRAJTE NA DŽONSONA
    SUTRA IGRAJTE NA DŽONSONA
    http://www.rezultati.com/utakmica/bNlTbvII/#detalji

7. Brate na jednom tiketu koji je još živ imam Milan, Romu i Fiorentinu. E sad. Tu ima još Buls 2, Hjuston 1, Oklahoma 1, Klipers 2 i Lejkerse 1. Šta ti misliš o tome?

8. Nemaš zime sa enbiejom, sve je dobro postavljeno, možda su samo lejkersi malo zeznuti

9. ovo sto kaze torima

10. frisko je, malopre napravljen
    http://i.imgur.com/1sBpDs8.png
    Reptors PROPO

11. Hvala anđeli. U basket se ič ne razumem, tj u Zvezdu da od kako je Čović preuzeo ali NBA je selo Španjolsko

12. jebem ti zivot u picku vise

13. ceo svet me jebe eto sta je

14. mo williams se preporodio majku mu jebem u picku igra ko zmija

15. nmg da se vrate to je to

16. Hjuston će samo da me izjebe za pare jebem ti

17. Idi bre u kurac Vestbruce siledzijo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.