Prijava

Dini postaje treći najskuplji Englez u istoriji Premijer lige

pre 24 sata | mozzartsport.com

Klaudio Ranijeri spremio 38.000.000 evra za kapitena Votforda

PRELOL

vest hem ponudio 35 milja za batsuaija.
citao sam da milan hoce da preotme ibru mancu.

Dini loool

Pa Igalo je bio 3x bolji, sta se desava ovo..

Izgleda da im cilj da dovedu što više tih neprilagođenih, otpadnika. Verovatno spremaju ugovoru i Adamu Džonsonu kad izađe sa marde.

lester hoce nekog eduarda sasu da dovede za sedam milja.
prvi put cujem za lika.

Au ala se razbacuju parama..ciljaju na top 4 tj LS, sve ispod toga bice razocarenje..pod uslovom da dovedu sva pojacanja koja zele.

Planiraju i prvu titulu u istoriji kluba.Teško će se ostvariti dogodine ali u narednim sezonama vrlo moguće, imaju sve sad, stadion, pare, trenera, tim koji se polako gradi. Lakše mi je njih da zamislim da uzimaju titulu u nekad narednih 5 dina nego recimo, Liverpul.

Realno.

Ne racunajuci Liverpul voleo bih da vidim kakko WH uzima titulu, ako ne mogu oni onda Totenhem..imaju extra talentovanu i mladu ekipu.

Samo da ne uzmu Siti i Celzi.

Da i Totenhem raste iz godine u godinu iako su izduvali sa stadion. Još je rano za bilo kakve ozbiljnije prognoze ali mislim da Sparsi neće ponoviti prošlu sezonu, seti se Liverpula prošla dva puta kad su bili blizu titule kako su im sledeće sezone bile šit. Borili su se ko lavovi do predposlednjeg kola a i dosta bitnih igrača im igra na EP, kontam da će biti dobro premorenii i van forme na početku sezone.

Samo da ne uzmu Siti i Celzi.

+5435435435345

Kad sam pomislio da Siti ne može biti odvratniji dovedu onu ciganšturu za trenera. Siti će biti dosadniji za gledanje od Junajteda. Nadam se da će ga otpustiti veoma brzo i bolno, mada ništa od toga plaćen je dobro, trpeće ga makar dve sezone.

Još je rano za bilo kakve ozbiljnije prognoze ali mislim da Sparsi neće ponoviti prošlu sezonu, seti se Liverpula prošla dva puta kad su bili blizu titule kako su im sledeće sezone bile šit.

Nazalost da, slazem se..

Zasto Lakazet ne igra na Euru?

Zato što je Dešam rasista LOL

Ako Arsenal ugovori dobrog gol igraca i barem 2 stopera, nece imati konkurenciju. Sazrelo je.

Brt Ars neće duze ništa još 10 dina

To cemo da vidimo. Svi ostali su na nekim prekretnicama, tako se ne uzima titula.

Tot i Siti i Čelzi vazda imaju veće šanse.

Sazrelo, no šta. Najbolja sredina terena u ligi.