Prijava

A ova drolja Maja glumi Remea, a šlihta se Lepomiru i Kristijanu da bi imala zaštitu. Stvarno treba neko da je dobro iznapušava.

hahah odusevljenje nije izostalo ni kod mene

lol, autore Santjago Korovjov, ako čitate ovu temu, pogledajte ovaj klip iznad i potražite ovu gospođicu na fejsu, izgleda je bugarinova sestra xD

Radašin sa ovim frizom a bogme i bojan tomović komotno mogu da prođu ko rednekovi

Sto me nerviraju ovi sto pljuju i kao bore se da ukinu. Vas niko ne tera da gledate taj blud nemoral ili sta je vec napisano tamo, ako ti se ne svidja prebaci kanal, niko ne tera ljude da gledaju...

ma svaki ciklus isti kurac, a mogu i da ih ljube u isti

ШТА СЕ ДЕШАВА НИСАМ У ТОКУ ЈЕЛ УШАО МАРЧЕЛО

"Pokusavati da peticijama i protestima promenis nesto je isto kao da pokusavas lopatom da ugasis sunce"
Moj nastavnik fizickog iz osnovne skole

BlueScout o jbt sto si glup..da promenim kanal..ne bezi se od farme i vb tako lako.samo naslovi u novinama su mi iritantni.radi se o zaglupljivanju naroda, srozavanju kulture, losem utcaju na mlade ljude, ugledaju se na ove retarde itd itd.znaci lose utice, rekli i psiholozi.samo glupi ljudi kao ti sve odobravaju i ne razmisljaju o posledicama.a nije uredu ni da se bogate na ovakvim sranjima i da se samo oni reklamiraju i da im se daje prostor u medijima.ne moze na sve da se gleda tako plitko tipa-promeni kanal.plitak si mnogo

Ja tebe nisam vredjao samo kazem da imas stvar izbora, tebe niko ne moze da natera da gledas farmu ako ti ne zelis ili bilo sta drugo, imas izbor, imas 100 kanala i nisu na svim rijalitiji. Svako gleda ono sto zeli, ne mozes ti nikom zabraniti da bilo sta gleda. Na americkim televizijama ima 100x gorih stvari, a i na mtv-u kad puste isto niko se ne buni jer je mtv "kul" medju mladima.

a kakav to izbor imalju ljudi, mislis na izbor izmedju parova, maldiva, vb, bracnog sudije itd.pricam o nasim kanalima i situaciji u nasoj zemlji.ja ne znam kako ti ne shvatas da oni ljudima bukvalno namecu ovakve stvari i da nema nikakve raznovrsnosti niti kvalitetnog programa.ja tv i ne gledam ali ne mogu da pobegnem od toga zato sto bukvalno sve novine pisu o tome.a tragedija je sto po svim pravilima zdravog razuma ti likovi nikako ne bi trebali da imajuu medijsku paznju..i posle svi pricaju jao ovde je poremecen sistem vrednosti. zbog cega li to bas me zanima..

Ti kad pogledas omladina to i ne gleda, vise po netu ceo dan, tako da na njih nesto i ne utice to rekao bih. To u 75% gledaju penzioneri.

а ови што су толико елитни и интелектуалци који спознају лош утицај ријалити програма, а ПИШУ ПЕТИЦИЈЕ НА ИНТЕРНЕТУ. пази, да гледаш фарму мора да си имбецил, ал да пишеш петицију НА ИНТЕРНЕТУ да би је укинуо, петицију која је валидна колико и резолуција 1244 и трипујеш да си паметан и интелектуалац, е па заслужујеш да ти ћерка сиса курац кристијану голубовићу у тој истој фарми. пази онлајн петиција, брате, дал си јебено малоуман.

Bio sam ubeđen da će Baki da se proserava, ali je definitivno nadmašio sam sebe. Školski primer prepotentnog ego-dveri-manijaka. Gledao nešto danas, priča lik Staniji kako se ona dupetom probila, a lik go to priča (dok eksponira telo, jelte) i zanimanju mu je btw da se u gaćama prikazuje auditorijumu. Koji kurac?!

a pa jbg sad, nmz sve da bude savrseno

Mickey al se takmiči u pokazivanju tela
a ona se jebe u dupe
kapiraš razliku
da je on vikao ja sam "poznat" jer sam pametan pa ajd da joj pametuje
al ona je poznata jer je kao nešto neki kurac ne znam ni ja
a ustvari je poznata jer se jebe u doope