Prijava

Zelim da se bavim skokovima u vodu u dublu,al su mi rekli da ne mogu sam.Ima li neko ko oseca da moze postati vrsan ali da vas upozorim da je to put sa puno odricanja i da cete dosta puta pozeleti da odustanete ali to morate izdrzati.Ko zeli neka mi se javi privatno,porukom.

Пазл, не ваља слика. Нисам ћелав, јбг.

ЕДИТ: И врати Гњатине главице. Поззз

ЕДИТ: И врати Гњатине главице. Поззз

Biće

http://i.imgur.com/mtZIxiN.png
Odlično samo dje je govno i neko obeležje delija vukajlija. I možda nešto od VRS.

ti si serijal rasni, dakle biće već nešto

Ja sam daun master.

bravo pazl ovo je prejako

Brutalno brt hahah
Naročito ćega hahah

Pazl, mogao bi da odradiš strip. Samo šteta da svoju kreativnost trošiš na neživopisne likove tipa Šir Kan i tako te maldivi glave.

Odlični crteži. Svaka čast!

Bushido
Pazl, mogao bi da odradiš strip. Samo šteta da svoju kreativnost trošiš na neživopisne likove tipa Šir Kan i tako te maldivi glave.

Kad si ti već toliko živopisan, dozvoli da te ocrtam ;)

Бушида обавезно. Ако стигнеш, уради и мене опет. Где ме Пазл нацрта ћелавог. Нисам ћелав. Стави и неку дромбуљу од гитаре. Ови цртежи су надјебали тему. Поготово овај твој цртеж са тиграстим гаћама.

ЕДИТ: Пазл, обавезно да се уради експертиза за ове што гледају Фарму, Малдиве, Великог Брата и сл.. То су за мене прави дауновци.

Veliki pozdrav za sve daunologe, posebno za Šidaru brata, utemeljivača daunologije kao nauke. Kada sam video da je raspisan prijemni za daunološki faks, morao sam da se ulogujem i apliciram za primanje na FDD (Fakultet daunologije i degenerologije) obzirom da tu vidim svoju perspektivu i budućnost. Bavim se istraživanjem i analizom dauna i degenerika već duži niz godina, pa smatram da će mi studije ići kao po loju i da ću diplomirati sa desetkom kao averidž ocenom.

Nisam vešt u korišćenju tih programa za crtanje itd. ali zato odlično baratam psihologijom dauna i degenerika tako da će se moj ispit sastojati isključivo od pismenog dela. Sada bih zamolio Dr. Pazla da mi odobri temu za pisanje prijemnog, koju podnosim pod sledećim naslovom:

"Javio- nezvanični otac daun nacije"

Dr. Pazla da mi odobri temu za pisanje prijemnog, koju podnosim pod sledećim naslovom:

"Javio- nezvanični otac daun nacije"

Svakako, možete ovdje objaviti vaš rad a stručna komisija u sastavu prof. ollanika i mene će odlučiti da li zadovoljava sve kriterijume.

EDIT:

Пазл, обавезно да се уради експертиза за ове што гледају Фарму, Малдиве, Великог Брата и сл.. То су за мене прави дауновци.

Vidiš fendere, tu praviš grešku. Ti ljudi su degenerici kako reče Bob Rok a vi ste samo daunovi lel