Prijava

pap msm da sam ovo kacio, al jebiga uz ove i pod sjajem ruzicastih zvezda i po neki pedja medenica i to je to ne menjam ja

https://www.youtube.com/watch?v=1BrJoXnfJ-w
https://www.youtube.com/watch?v=VIR3OG66f2g

Каква црна култура и пичке материне са проћелавим монглоидима. Сигурно нећу у расправама да користим теме из своје струке, јер нисам јебени психолог, а колико која ријеч има слова је питање естетике садржаја, а не нивоа образовања. Не играмо слагалицу јебему матер. Поента је да сваку тему испемујете као мајмуни без разлога иако имате чет и већ предвиђене теме за то. А изгледа да све остале ауторе или боли курац за то што радите или што је још горе придружују вам се у тим бесмисленим ексцесима.
Изгледа да вас треба преваспитавати у тим годинама.

U skupštini Marijan Rističević pokazuje izštampan poster sa Vukajlije.
I dade ga predcednici skupštine. Na rts2
Neverujem

Vidi se da nisi u elementu veceras arm, kad ti naidje neko setno raspolozenje, okaci nesto ovde. Ja cu da vrebam.

a brate gledam provale iz filmova jebene rahele ferari cepam se ovde i trazim pesme ahhahaha

Мулти опусти се мало брт види се да ниси сконтао ништа, оће то кад те обузме бијес. послушај коју пјесму са теме

Реци ми шта треба да сконтам, па ако стварно видим да си у праву, нормално да ћу то да прихватим. Ја сам рекао шта сам имао.

а јао брате нек ти објасни неко други ја стварно немам времена

имаш баш примамљиву лобању за гажење

Hahaha ti si neki baš zajeban jako onako ljut i brz?

Veverac je od onih masnih metalika kao i ja, ja ga razumem. 2008 godine je počeo slušati mejdene a godinu dana kasnije biti kolekcionar gramofonskih ploča i stripova iako nema gramofon a vrhunac literature mu je Bukovski. Činjenica da stanovništo BiH se deli na Rasnije, Glavne i Skočkoe nije imao s kim da se druži, Rihu je upoznao na vukajliji ali ga je ovaj išamarao kad je predložio da tačno u ponoć prizivaju du ho ve. Onda se pronašao u gejmerskoj subkulturi ali je previše bosančura za ozbiljne igre pa igra lol što je puno od smeha. I sad ga jebete ovde sa Peđom Medenicom, stvarno niste u redu sad će da zalije suzama Blek Stenu a koliko je gnevan verovatno će pojesti tri kriške loja i sudžuka i čvrsto odlučiti da krene na kros fit ne bi li skinuo neku od 127 kila.
Brt ja te razumem ne daj se Tuzla je uz tebe!

гледај овога цигана нешто прича за Босанце. Сигурно га у Катару на градилишту често помијешају са неким Индијцем или Пакистанцем па каже еј ти дебели исплети де ми једну корпу за овај потпорни стуб часком

Jel me mrziš što sam Hrišćanin?

Знао сам да ће се јавити ово чупаво говно са својим идиотским теоријама и покушајима хуморима. Пуши ми курац масни јебо те Буковски у дупе неиживљено.
И далеко од тога да сам опасан, али ми се озбиљно пењете на курац и буквално ми дође да купим карту до вашег села и да вас изгазим као пизде. Све до једног.

Realno, mozes samo da nam popusis kurac.

čekaj, šta se dešava, posle šest meseci ti je problem što se spemuje tema s nazivom LOL vukajlija(evergrin pesmama za svako raspoloženje)?

Kosmajski put 208
Javi se

I ne vređaj ljude pajserčino brđanška