Prijava

Оланик, имам 10000 евра вишка и размишљам да их уложим у отварање фирме за прање лешева, па сам мислио да ја улетим са тим парама, ти уложи своју стручност, па да поштено поделимо зараду.

Koji ste magovi biznisa sokiran sam

I da, poljoprivreda nije biznis nego poljoprivreda jbg

Poljoprivreda nije biznis?

Tata kad dođe kući sa posla kaže al sam ih izmuzao, a moj tata se baš dosta bavi biznisom.

poljoprivreda i izmuzanje... deki volino

STONE ISLAN PRIŠIVAČI NAJBOLJI BIZNIS IKAD SMIŠLJEN

Poljoprivreda nije biznis?

Nije

deki volino

pre 36 minuta

dobro je otvoriti prodavnicu zdrave hrane i robe na meru, mada za to ne treba bas 10k eura

Žao mi je što sam 2005. imao 12 godina a ne 25, da mi padne na pamet da osnujem vukajliju pre kajzana i sad ladim jaja. Žao mi je što sad, sa 22 godine nemam ideju šta i kako, jer je sve što treba već izmišljeno.

Pranje leseva je ekstra posao, tu su pare, inace na forumu je i jedna strucnjak za to, necu sad da ga imenujem ako neko hoce da zna ko je pa da ga kontaktira nek mi pusti pvt.

http://mondo.rs/a859437/Info/Ekonomija/Srpska-asocijacija-menadzera-predstavila-150-ideja-za-sopstveni-biznisom.html
NIJE 10 000 AL JBG

MOJ FAVORIT "USLUŽNO PAKOVANJE POKLONA"

USLUŽNO PAKOVANJE POKLONA

Evo jedne neobične ideje, koja se može pretvoriti u biznis sa malim početnim ulaganjem svega 1.000 €. Za pokretanje delatnosti neophodan je prostor od minimum 3 m2, koji može biti samostalan ili u okviru nekog većeg prostora (u tržnom centru, deo lokala koji se bavi prodajom neke druge robe, ulični kiosk), radni sto, više vrsta makaza (obične nazubljene), ukrasni papiri, trake, mašne, više vrsta ukrasnih kutija i fiskalna kasa.

Dodatni trošak je iznajmljivanje prostora (50-60 EUR plus troškovi – voda struja i dr.).

AKO OVO NIJE GENIJALNO JA NE ZNAM

PLUS AKO MOGU DA DODAM I STAJANJE U REDU U POŠTI, KAD SE NAPRAVI KOMBO, I MONOPOL NA VIŠE LOKACIJA U GRADU, IMA DA BUDE PARA KO PLEVE

U jebote pa ovo bolje od stone island prišivača

Super ideja stvarno.

sa 10 000 bih prodavao baklje rasnijima i steroide skocimisevima

Ja sam odavno rekao za baklje i prisivace.
I japanske prepelice.

kupujte lokale od lelemuda što prodaju djedovinu, pa izdajte drugima

POKRETANJE BIZNISA U SRBIJI SA 12 000e

Tj. država vam bespovratno daje 2000e da započnete biznis, + što se ukida dosadađnji način subvencija za poljoprivredu, tj. uvode se nove. Subvencije po hektaru su bile nekih 12 000 din. sad su smanjene na 4 000, ali pošto onaj ko hoće da krene s biznisom nema razvijeno imanje, nego tek kreće, njega to sad ne interesuje, interesuje ga drugi deo, ako npr. uloži 20 000 evra u voćarstvo, država mu vrati nekih 11 000 evra. Isto je i sa navodnjavanjem i sl.

A opet od sl. godine će stranci (i fiz. i pravna lica) moći da kupuju zemlju ovde, tako da će još više rasti cena po hektaru, iako je i sad (pre)skupa, najskuplja u regionu.