izijem flips
Igramo na Dzalila Okafora plus. Rotirace se on i Noel na 4 i 5 a CHA bas slabo brani cetvorku. Jel to OK sa moje strane sto sam izneo informaciju?
дејвис 25.5+ (јер је прошлу чини ми се одиграо очајно)
леонард 20.5+ (јбг њу орлеанс шта)
таунс 14.5+
голден стејт 1 (лол, ово не знам ни како сам ставио на овај тикет, грешка)
кари 30.5+ (јер се батлер курчио да хоће да га чува, овај ће зинат да се наложи и да стави 40)
гасол старији 16.5+
батлер 20.5- (верујем да ће да изгине у одбрани да заустави карија, а онда на другој страни по обичају да усере).
лупетам јбг. квота 50.
Играо Кејрија минус и Ренфолфару плус, очито да Ренфолфара није игра те му се рачуна квота 1. И сви ови што им стављају границе близу 30 дошли минус, сем Вестбрука, бем га уста, докле ће.
http://espn.go.com/nba/story/_/id/14179693/jimmy-butler-chicago-bulls-says-wants-guard-stephen-curry-golden-state-warriors
Sve u prilog plusu na Gasola
Ворди ако да гол обара извесни рекорд, мада нема то нигде код нас да се игра
Tomas 20.5 -
Harden 28.5 -
Gasol 17.5 +
Dzekson 19.5 +
Oldridz 16.5 +
Gordon 18.5 -
Novicki 17.5 -
Bledso 22.5 +
Grifin 26.5 -
Tompson 17.5 -
Igramo na Dzalila Okafora plus. Rotirace se on i Noel na 4 i 5 a CHA bas slabo brani cetvorku. Jel to OK sa moje strane sto sam izneo informaciju?
Tomas 20.5 -
Harden 28.5 -
Gasol 17.5 +
Dzekson 19.5 +
Oldridz 16.5 +
Gordon 18.5 -
Novicki 17.5 -
Bledso 22.5 +
Grifin 26.5 -
Tompson 17.5 -
Lepa zmija.
Ok je info.
Nek se javi shomz da kaze ko je vise parova ubo
Stavljam uskoto vikend tiket na brzinu sam nalupao radii presek, jedan klasican penzionerski tiekt
Valensija 1i2+
Roma x2i2+
Sevilja x2i2+
Celzi 1
Sautenpton 1
Na 200din, 2200din
jebote vozim range rover evogue nmg da navasem :D
DA POZDRAVIM MILE GOSTE
SRED DANAŠNJEG DANA
OD SVIG MOJIH DRUGARICA
JA SAM IZABRANA
http://vukajlija.com/forum/teme/68563-polako-ali-sigurno?strana=105#post_3364795
Ajoj al će sutra da krca od utakmica.
A ne jebena pauza zbog reprezentativnih obaveza slavljenja Milijaševih blizanaca.
дејвис 25.5+ (јер је прошлу чини ми се одиграо очајно)
леонард 20.5+ (јбг њу орлеанс шта)
таунс 14.5+
голден стејт 1 (лол, ово не знам ни како сам ставио на овај тикет, грешка)
кари 30.5+ (јер се батлер курчио да хоће да га чува, овај ће зинат да се наложи и да стави 40)
гасол старији 16.5+
батлер 20.5- (верујем да ће да изгине у одбрани да заустави карија, а онда на другој страни по обичају да усере).
лупетам јбг. квота 50.
JOŠ
MALO
http://i.imgur.com/qhuFB9P.png
SWANSEA - BOURNEMOUTH >>>> kmb 1X&2+
VALENCIA - LAS PALMAS >>>>>> kmb 1X&2+
BASTIA - AJACCIO >>>>>>>>> kmb 1X&2+
LA CORUNA - CELTA >>>>>>>>> ug 0-2
ukupna kvota: 10
Играо Кејрија минус и Ренфолфару плус, очито да Ренфолфара није игра те му се рачуна квота 1. И сви ови што им стављају границе близу 30 дошли минус, сем Вестбрука, бем га уста, докле ће.
dje ste, jeste sjeli?
odo na slavu brate iako je moja slava, ne slavim ja, jos...