Polako, ali sigurno...

1. наравно да намерно ради, видиш да му је свеједно да ли ће испасти пичка или не. и да опет ову опкладу изгуби дошао би фазон после 3 дана поново

2. вероватно ће то радити док сви не укапирају да има 18 година.

расни, стварно јеботе. у паровима се свашта дешава, заврши се и велики брат, а ти висиш у кладионици. шта, сутра ће ти клађење бити важније и од имиграната?

3. Evo truće zašto sam rekao "na sportskim temama", jer je degenerik koji svuda istovara govna, lepo je to stevan sabrao na jedno mesto, da ne tražim s telefona.

Edit: Aha, ovo je samo s premijerligaške teme.

4. Boli me kurac, ne spemujem temu, kačim samo parove od sada. 10ak parova dnevno.

5. Капирам да намерно то ради, јер је извалио да нервира људе.

+ 1.90

http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1359#post_3397766
    http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1359#post_3397770
    Ali da ne grešim dušu kad mu je ćilmo rekao, prestao je.

6. Nemam pravo na temi o premijer ligi da podržavam neki klub???

7. http://vukajlija.com/forum/teme/68563-polako-ali-sigurno?strana=226#post_3397991
    Truć ume da jede govna, al katkad ume da objasni postom.

Ajde Truće skini mrak, okači neku jaču kvotu, šta se femkaš.

8. Olimpija-Cibona 1

9. Zvezda pobeda
    Lokomotiva pobeda
    Fener pobeda

Slodobno već sad izadji sa teme.

Ovo niti su tri igrača, niti je kvota iznad deset. Skoncentriši se sinko pa probaj ponovo.

10. ја бих то лако решио, нит сам раније тражио банове и иначе ме боли курац да то тражим, ал да сам ево трућ нпр. пошто је активан само би му лупао један дан бана за сваки пост овде. разлог: испо пичка. и тако сваки пут док не сконта коначно. буквално не постоји гора ствар од испадања пичке, какво вређање, спамови и сл.
    е сад, поставља се питање да ли трућ ИМА МУДА да ово спроведе

11. 5,20×1,55×1,35 =10,8

Kladioničar, a ne zna ni da koristi digitron.

12. ма он то ради зато што сам му закључао две или три теме на којима је хтео да поставља парове за своју душу. ето, моја грешка, расни можеш да отвориш тему за себе на којима ћеш да дискутујеш о паровима.

13. YouCantHandleTheTruћ

вероватно ће то радити док сви не укапирају да има 18 година.

Ма радиће то (и сличне ствари) док год има људи који ће га напушавати због тога и нервирати се.

И ја некад заборавим, па сам скоро хтео да му напишем да је деген зато што је написао да је боље да су паре које су отишле на појачања за кошаркашки клуб дате за плаћање лиценце за фудбалски. А онда сам застао на секунд и обрисао пост.

14. буквално не постоји гора ствар од испадања пичке, какво вређање, спамови и сл.

Alo padavičari, ko ste vi da odredjujete ko sme da postuje na temi?

15. Gde si video kvotu 5.20 na Zvezdu?
    Pa i bonus kvote u mocartu ne mogu da preteraju 4.75, a uslovljavaju te da odigraš bar još 6 parova.

16. Изгледа да у босни имају веће хендикепе, дионисијо, ако ме разумеш џДД

Океј, расни, рачунам да си прихватио опкладу, једва чекам да испаднеш пичка малена по други пут.

Како ти бре мајку му јебем не досади да једеш говна ево пар година већ кад је и теби јасно да нико неће да чита твоја говна, чак те и људски замолим да заобиђеш само једну тему, и ти опет сереш ли сереш. А засеравај, шта ме боли курац, капирам да ти је супер.

17. Hahaha svaka vama čast al mene ovde ništa nije iznerviralo od kako je Remac razmodovan.
    Samo je Mirko uboo poentu, Rasni ni treći deo ne bi bio naporan ma mu ne pridajete značaj jbg
    Rasni samo napred baćo!!!

18. Hahhaaha izgleda radoje, mada i granice su im krajnje promenljive.. xe xe

19. Večeras otvaram temu rasni tips. Ovde više neću postovati, eventualno hahaha kad neko padne jadan par za 120 000 dinara.

20. Odlično, jel prva gratis, a ako promašiš sledeća isto gratis?
    I kako uplata, pola pre meča?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.