Polako, ali sigurno...

1. ja pijem adderall probaj to

2. Au brate mnogo ki je lose

3. ееее мој далаше

4. reptorsi smrde, odvratna ekipa

5. Durant u prvoj 10, davis na poluvremenu 17 i povrede se obojica....

Hibert 2 poena haha

6. ево један проблем. некад на моцарту дође до грешке у обрачуну можда не на клаџи али дешава се на рулету. е сад фазон је што се исправи после минут-два ако и толико

углавном пичио ја данас рулет и ушао са последњих 100 кинти. и дођем до неких 500 кад у тренутку видим да имам преко 1500 у каси. обрнем још пар кругова капирам исправиће се само кад оно ништа. баталим вратим се после неког времена кад оно и даље те непостојеће паре на рачуну. и одиграм из зајебанције тикет мислим неће ни уплатити кад оно хоће

јел имао неко сличну ситуацији шта ако прође тикет и то? чуди ме да би сами себе зајебали нису то неке паре ал опет то је компјутер

7. I kompjuter se sjebe. Prije godinu dana kod nas, u Williams kladži se pojavila greška na elektronskom bingu. Dva puta zaredom izbaci prvih 6 crnih kuglica. Lik treći put uplati crne i ubode 10 000 KM.

8. zna mocart da izbaguje dosta cesto zapravo
    pojavi se 0 vise u kvoti ili ti ne skinu pare sa racuna kada odigras tiket

9. е јбг онда боље да нисам уплаћивао тикет ал ако уђе то ће бити п о к л о н

10. meni je bio trip tipa sa 150 koji mi ostalo na tiketu sam odigrao 3 tiketa od 150 izbaguje ona mobilna aplikacija kao doslo do greske pokusajte ponovo ja drkao to pokusaj ponovo kad ono 3 ista tiketa sad jbg nisu dosli ali ko zna da jesu kako bi se racunalo

11. да то преко фона редовно багује није ми се дешавало да ми поклоне исте тикете али сам знао грешком да откуцам по два три маму им јебем

иначе убо сам овај тикет за 1300 опичио сингл 3+ дошло 2500 хвала моцарте и гумушане лол сад имам да се коцкам ко човек

12. додуше чекам крај па да легну паре на рачун сад видећемо дал ће ме зајебати :С

13. mind on my money and my money on my mind

14. kvota je 2,1 na crnu goru sjutra a pobjeda bi trebala biti sigurna jer udaramo prvim timom na predpremilule makedonce i pokusavamo da popravimo utisak nakon jadnih kvalifikacija. Nema na cemu.

15. pratim te sa 30 maraka

16. јуче било срање, мора вечерас боље реално
    https://www.youtube.com/watch?v=P8ERxFR8hxU

17. Slazem se, veceras idemo jako, dajte predloge

18. Oladipo + lilard -
    Za sad to igram sigurno, mozda i karija ne moze trecu zaredom minus

19. Flips brt daj u pm posto velis da je baksuzno ovde

20. Gordon isto +, javljajte vesti za davisa

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.