Polako, ali sigurno...

1. 1
    3
    7
    15
    32
    66
    98
    112
    3321

2. Eno i moj komentar tamo prvi haha
    Ladno 60 soma cisto jeben ti... Daj neki link detaljnije objasnjeno to

3. Evo jedne interesanne stvari koju sam uocio.

Kvota kad je pocela sezona koju je mozzart izbacio u utakmici Houston-Denver je bila 5.50 na Denver Denver je dobio. Nocas Houston je igrao sa Bruklinom i Bruklin je dobio kvota 2 5.50 opet! Hendikepi u oba slucaja 11.5

Sad gledam kvota koju su dali na Zvezdu protiv bajerna veceras je 5.50 isto hendikep 11.5. E sad svi Zvezdu vide kao autsajdera a ja ne i mislim da ce pokriti ovaj hendikep pa sta jedete govna onda.

4. ahhaha sad si me podsetio na jednog komsiju koji ima teoriju da u nasoj lokalnoj kladionici kada daju 1.9 kvotu na keca to dolazi uvek.
    Lik je inace zavrsio fax u roku, roka tikete od 50 dinara, 260 dobitak (al na racunu jbg) i nema prijatelje.

5. Hahaha pap, kako me znaš ? :d

6. Shomy a sad realno, da ti treba za nesto hitno 5000 evra, jel bi imao odmah toliko da das, da iskesiras odmah?

7. Meni treba 2500e da odem na W&T.

8. lol brt, e me zajebavas ? kontam da se sprdas ili si greskom izbacio dve nule...

9. svaka tebi cast kad raspolazuci tolikom imovinom i novcem nisi pronadjen mrtav i predoziran lezuci u kadi kao deca nekih poznatih licnosti..

10. cale mi je poljoprivrednik i nije nesto poznat, verovatno sam zbog toga ziv

11. Iyijem koliko ti salju roditelji nedeljno za dzeparac?
    Ne racunajuci pare za stan i komunalije.

12. Mylosh zasto nemas prijatelje?

13. svi oko mene su siromasni a ja sam nekako gadljiv na sirotinju, pa tesko sklapam prijateljstva...poslednjeg prijatelja sam imao u srednjoj školi, ali napustio sam ga kad me pitao da podjem sa njim do kineskog tržnog centra da kupi majice neke

14. A onaj prijtelj sto igra fudbal?
    Kapiram da on ima dosta novca.

15. ne salju mi nesto mnogo, pickasto se ponasaju bas..skoro i da ne salju nista

ali eto kao sto vidite na ovoj temi ja sam hustlujem od jutra do sutra pa se nekako snalazim..

a tebi papet?

16. pa eto njega sam izmislio jer mi fali njeznosti...on inace batalio faks, hoce da cuva pcele

17. Ja zivim sa roditeljima trenutno, pa uzmem koliko mi treba.