Prijava

Au sta uradi jebate leb greska na nivou mene

I opet Ivančuk dobio Karlsena opaaaa i to sa crnim figurama! Rekao pre par dana, kad ga je dobio i u rapidu, da je za njega uvek zadovoljstvo da igra protiv Karlsena, pa normalno da ti je zadovoljstvo kad ga jebeš kako stigneš!

I Karjakin pobedio, sad su opet izjednačeni, ali Karjakin ima bolji taj brejk, a Nakamura je na pola poena ispod. E da je Karjakin makar nerešeno odigrao u onoj poziciji kad je bio mnogo bolji protiv Nakamure, mada i sad je dobro.

ajmo čuki na dvostruku titulu!

Uh to bi bilo neverovatno, ali teško. Mada bod je iza, sad ide na Karjakina, moraće verovatno da uđe u seriju.

ništa od toga, al još 4 partije, svašta može da se desi

džobava kume kako ovo izgubi

Karlsen 15/19
Karjakin 14.5/19
Dubov, Griščuk, MVL 13/19

Karlsen protiv Ananda, ajmo Viši, sjebi ga

Pobedili i Magnus i Sergej, ostalo još jedno kolo, još su na pola boda razlike.

Ana Muzičuk uzela zlato i u rapidu i blitzu kod žena. Njena sestra je bila prvakinja u klasičnom šahu dok je Hu Jifan nije skinula khm mislim s trona.

slaba partija ananda

malo sam gledao i ovo stefanova - muzičuk, čak i ja znam da ne treba trejdovati kraljice kad je protivnički kralj izložen

Leko - Karlsen i Karjakin - Đobava. Leko legenda, čovek koji je u klasičnom oduvek bio poznat po remijima, nešto kao Giri sad. A Đobava skroz lud igrač, kako se sjebo protiv Karlsena, imao ga je i na kraju izgubio.

Leko rođen u Subotici, ajmo Srbendo, pokaži se

Napetost na vrhuncu, ljudi moji, kako vi izdržavate, ja evo ne znam šta ću

Karlsen ponavlja poteze i remi! Ajmo Karjakine!

I Karjakin pobeđuje i isti broj bodova imaju i mislim da je prvak! OPAAAAAAA

kakva završnica turnira

sa igračke strane mi ne znači mnogo, ali prenos je tako zanimljiv, karlsen koji igra protiv leka i pozicija je potpuno jednaka, on ne zna šta karjakin radi, ali sluti da pobeđuje i razmišlja da bi nekako pronašao napad, pritisak, ipak potpuno izjednačena pozicija i ode turnir u kojem je vodio tako dugo, gg

LU DNI CA ne mere se protiv Leka, ne može protiv Srbina! Mislim Mađar je, ali šta ima veze. Mislim da je Dubov treći, Griščuk četvrti, ali nisam siguran.

Pa Karjakin je duže vodio, mislim da je prvih 12 rundi sve vreme vodio, prvih 6 mečeva dobio. Posle su se smenjivali, možda je većinu rundi od tad Karlsen bio prvi, ali opet je više rundi vodio. I još ga je dobio u međusobnom meču, tako da zasluženo je svakako.