Prijava

Što kaže ova bombonjera, dobrodošla Ljača. Zaboravih da lepa reč gvozdena vrata otvara. Lemajo, to je moj standard. Pogodila si.

Ђанфранко Зола, чувени играч Челсија, био ми је најомиљенији играч када сам био дете(а и сада је) и увек сам ја био Зола, а мој брат је био Торе Андре Фло, па само тако ми играли фудбал.

Ја свој користим са Ч јер јебем ли му дан кад ми није радило Ћ. а иначе надимак Мећо имам од 3. године разлог непознат

Mnogi kad cuju da mi je nadimak Mici pomisle da se zovem Milica. Ne. Zovem se Marina. Mici su me prozvali drugovi u srednjoj. A na Vukajliji sam Mici7 zato sto je Mici vec bilo zauzeto, a me ni je 7 omiljeni broj. I takooo...=)))))

Meni naravno nije nadimak Kurd...
To je nadimak jednog mog druga sa neke dugačke ekskurzije '91-'92 u Hrvatskoj na kojoj smo bili uvek zajedno. Vezivali su nas isti pogledi na svet oko nas, uglavnom u formatu 6x80, sa i bez IC-a. :-))
Elem, on je i otvorio ovaj moj nalog i napisao samo jednu jedinu definiciju, pa mi posle poslao link, da bi me zezao pošto sam ja uporno tvrdio da je na net-u nemoguće naći bilo šta o meni.
Posle sam ja naravno popizdeo, a on mi je dao lozinku da mogu da to obrišem.
Tako sam ja došao na Vuku, a kako su tada mogle da se definicije ispravljaju, ja sam samo obrisao moje ime i prezime, a definiciju ostavio, pošto mi je delovala blesavo.
Sad je to prva definicija na mom profilu, a čak i nije moja. :-)
Ona je ujedno i moj nadimak...:-)
http://vukajlija.com/ceca/8837

Интересантна прича. :)

Pa znate kako, mili je skraceno od mog RL imena, a prvi put me nazvala tako sestra kad sam imao 4 god. dok su me svi ostali zvali MILIVOJ(al samo da napomenem ,moje ime nema E na kraju), a ono BL je skracenica od mog grada, najljepseg grada u RS, a i sire.

Nadimak Cule.Zbog prezimena.=)

По Живцу из филма "Кад порастем бићу кенгур"

Chupav,
zato što sam do svoje devetnaeste uvek imao ogromnu kosurdaču koja je i posle mnogo, mnogo nemilosrdnog češljanja ostajala čupava tj. svaka dlaka na svoju stranu. Pošto imam juvenilni dijabetes (šećeraš sam jel'te), pa kao: Lizalica = slatko, šećer = slatko. Taj nick mi je najčešći (čitaj: najslađi :D) i zasada ga jedino ja koristim...

Kira, po liku iz anime-a Death Note, dobio ga tako sto me drug kome sam posudio anime kad ga je odgledao dosao na igeju da licim na glavnog lika Yagami Lighta (tada sam imao takvu "frizuru" , a i pogledi na svet mi se nisu previse razlikovali. Nadimak se kasnije prosirio, poceli su me i ostali zvati Kira, kasnije i odrasli, pa i profesori... Na pocetku sam malo pizdeo zbog toga, sad mi je vec gotivno xD

Socijala... Hm, po školovanju i poslu koji radim... u socijali..

Prle, ali ne po liku iz otpisanih već po prezimenu!

Rezultat podjebavanja mojih kolega dramaca iz gimnazije, od pre 3 godine..
Dragana-Gaga-Gandza-Gandzula-Gandzulica-Gandzelina iliti Gangelina..
Krenulo debilno, a sad mi se svidja :)

Pao mi na pamet dok sam se registrovala i eto...

Dobio ga na poklon. Od neke tamo ljeve ženske osobe. Nekim čudom, primio se i sad me svi tako zovu.

Kajtez mi je prezime, ali posto na vecini stranica gdje se registrujem taj "nick" je zauzet, pa sam dodao jos 2 z na kraju. ( a i sa zzz u stripovima i u crtanim filmovima oznacavaju kad neko spava, a ja obozavam da spavam ) zzzzzzzzz

Ложио сам да је оригиналан ник, и да ће ме људи тако лакше запамтити.
Надимак први пут употребљен на Conquiztador-у.

HBK - Heart Break Kid - Shawn Michaels, avatar na mom nalogu. Rvač iz Američke federacije WWE, sa veoma uspešnom karijerom (hoću reći odličan i harizmatičan glumac), nedavno se penzionisao.

Vesna-jednostavno,to mi je ime :D