Prijava

Znači nas četvorica u klubu. Sto neki 8 cm prečnika. U klubu jedno 150 ljudi više nego što može da stane. Neki likovi iza nas ne možeš se okrenuti. Pored nas neke grdobe od 40 godina minimum debele i istetovirane. Naručili 20 piva, došlo nas 60 maraka a trebalo 40, kaže konobar to na stolu nisu novogodišnje cene. Aj dobro. Oko 11 se smorimo i odemo da jedemo. Uzmemo ćevape, nekakvi kiseli, nikakvi. Pola bacili. Vraćamo se pijemo to pivo, dolazi nova godina, oni debili iza nas skaču i lome pivske flaše i polivaju nas pivom. Srča leti, ja stanem na staklo i zabije mi se u čizmu. Počinje da me boli stomak sigurno od onih ćevapa. Naručujemo gorki list, popijemo po 3 i krenemo kući. Nema taksija, čekam ga i zovem 20 minuta. Vraćam se kući po zimi, sam.

Dobar si ti, 6-7 piva i 3 pelinkovca, dobro si izdrzao. Koje godiste ti beše?

Ja sam pio svasta i mesao razna pica i nije me uhvatilo uopste. Imam 15 godina.

Rasni je jeo i pokvarene ćevape, on je bolji od tebe.

Gde si slavio jbt, u samostanu?

─██▀▀██──▄███▄───▄███▄──▀██▀ ─██─────███─███─███─███──██ ─██─────███─███─███─███──██ ─██▄▄██──▀███▀───▀███▀──▄██▄▄█

Imam skoro 18 godina.

Ahaha, kako nemate pojma, vidi se da ste mladi :)

jbt :)
srecna nova godina matori sladadostrasnici i napaljeni neuki maloletnici vukajlije

Békés karácsonyt és boldog új évet

Dionysio

Neću poželeti da vam nova godina bude srećna, to sam već dovoljan broj puta uzaludno poželeo, a ionako će vam to svi poželeti. Umesto toga, poželeću vam da budete malo bolji ljudi, da se više smejete i veselite tuđoj radosti, a da manje lažete sebe i druge.
Neću vam poželeti da izgledate lepše, mlađe, zdravije i mršavije, to sam već dovoljan broj puta uzaludno poželeo, a ionako će vam to svi poželeti. Umesto toga, poželeću vam nove mere štednje i fiskalne konsolidacije. Možda onda prestanete da pušite, pijete i jedete nezdravu i masnu hranu. Tako ćete postati lepši, mlađi, zdraviji i mršaviji. Ne nužno i veseliji jer ko se sem vola može radovati klot kupusu.
Neću vam poželeti puno para, to sam već dovoljan broj puta uzaludno poželeo, a ionako će vam to svi poželeti. Umesto toga poželeću vam da vam bude dovoljno i to što imate. Znam da je malo, ali verovatno naskoro nećemo videti više.
I još ću vam poželeti da vam kosa i zubi ne ispadaju, da vam ne rastu mladeži i bradavice, da vas ne secaju sumnjivi bolovi u delovima tela koje nikad niste osetili. Muškima ću poželeti da ih ne muče prostata i bešika. Ženama ću poželeti da njihove muške ne muči prostata i bešika. Poželeću vam rodnu godinu sa puno sunčeve svetlosti i gomilu besplatnih staklenih tegli za narednu zimnicu.
Sve vas voli ludi umetnik, čak i ako vam se čini da je nešto mrgodan.

Ahahah, pazi ovog malog pederka, koji proziva Brusa dok čovek nije tu, a dok je bio tu i dok je bio moderator, nije izlazio iz buljsona...

Sve najbolje anđeli!

hahhaha valdemar slavio u tamnici jbt

Ne baš, ali sa određenim elementima iste.