Prijava

Šešelj nije pilićarski političar. On je vojvoda ipak.

I dokazalo se da njemu ne treba suditi unapred.
Sačekaj da izda pa onda kenjaj.

A nije izdao. I nema razloga za to. Čovek koji je proveo svoj život 12 godina u Hagu zarad opšte-srpskog interesa nema razlog da pišljivcu kao što je vUČELA PRODA SVOJ INTEGRITET KOJI JE DUGO GRADIO.

OSNOVNA LOGIKA

Браво, Царо, уштедео си ми време које бих морао да потрошим објшањавајући Расном неке ствари.

A caro sto napada Dveri i posle izbora. Napada cak i zavetnike, trecu Srbiju, odjebo je i Naše i Obraz i 1389.

Осим Двери и ДСС-а није никог прозивао.
Образ и Наши су одјебали сами себе не давајући никакве коментаре пре избора.
Мада ме чуди шта ће јуче Младен Обрадовић са онима на њему 2010. примењивали "језиве мере" о којима је тада говорио онај слободни хомић, Слободан Хомен.
Трећа Србија је одавно уз Вучића.
Заветници су још балави да би их неко сматрао озбиљно јер Милицу искључиво слушају једном руком.

A eto debil Šešelj ispade jedini pravi Srbin u Srbiji i ni malo ne gleda svoj interes nego štiti narod od stranih plaćenika.

Kako dvostruka prodaja izbora može da se podvede pod "integritet"?

Rasneey, Šešelj izdajnik se ovih dana sastao sa ruskim ambasadorom, a iskrene patriote proruski orijentisane kao tvoje Dssveri se sastaju sa američkim opaaaa Amerikanac će da spasi srpske patriote od pokušaja marionetske vlasti da pokrade izbore? A čija je onda marioneta ova vlast? Hm...

Rasneey, Šešelj izdajnik se ovih dana sastao sa ruskim ambasadorom, a iskrene patriote proruski orijentisane kao tvoje Dssveri se sastaju sa američkim opaaaa Amerikanac će da spasi srpske patriote od pokušaja marionetske vlasti da pokrade izbore? A čija je onda marioneta ova vlast? Hm...

Još jedna velika laž velikog gmaza. Obišao je neke stranke njihov ambasador, ali u štab Dveri nije ulazio.
Podrška Šešelju je podrška SNSu.

Rasni će i SAD da podrži samo da ne podrži Šešelja hahaha

Много је јака и масовна ова тастатура кампања против Војводе. Лајкови, линкови, коментари не све стране, питам се само како ли не освојише Двери-ДСС, ДС и СДС-ЛДП-ЛСВ више гласова на изборима и где су им те хиљаде људи на протесту јуче?

Иначе, Заветници, који су освојили мање од 1%, успели су да скупе 20 000 на анти НАТО митингу.

Pa mogu prilično da se kladim da je ova kampanja (Šešelj tajno radi za Vučića, Šešelj prodao izbore itd) maslo SNS-a koje su usvojili ovi šatro-opozicionari koji pod amerskim patronatom polako prave novi DOS. Ako ga je povukao Vučić, iskreno mu svaka čast, jer je uspeo da maltene anulira i uspeh u Hagu i kampanje Šešelja.

Иначе, Заветници, који су освојили мање од 1%, успели су да скупе 20 000 на анти НАТО митингу

Da, ali zaboravljaš da su taj skup organizovali zajedno sa Dverima.

DVERI RADE ZA SAD- LOGIČNO JE DA ORGANIZUJU PROTEST PROTIV NATO PAKTA

Da su oni plaćenici bili bi pasivni kao Šešelj.

Mene zanima je l' istina da je Seselj rek'o nesto kao da ce izaci na ulice sa hiljadama ljutih cetnika ako Dveri predju cenzus? To je navodno rek'o u intervjuu za Informer hehe, a Teleprompter objavio tu vest sa onim VIDEO u naslovu, a video im je 30 sekundi u kojih je Seselj uspeo da kaze da Dveri i ČBČ nisu presli cenzus i da se sad pomocu americkog ambasadora radi na tome da te stranke predju cenzus. Ni rec o ljutim cetnicima. Pregled'o sam ove njegove konferencije, tu isto nista nije rek'o. Sve mu neke reci trpaju u usta ko da nije i ovako dovoljno lud lololo

PS gledo sam i na sajtu SRS-a, nema tog intervjua nigde, ali ni demantija...

On može jedino budale da izvede na ulicu i to ne više od 200 budala.

Ne znam baš, Putinova RIAFAN otvoreno Dveraše naziva američkim projektom. S obzirom da se oni često pojavljuju na N1 (filijala CNN), te da Parović i Glišić već duže vreme insistiraju na tome da je Obradović amerski čovek, kao i činjenice da Dveri trenutno sarađuju sa ideološkim protivnicima pod "velikim šatorom", te da Vujovićeva uporno u Berkliju govori o odbrani od Rusa i Kineza, tu u najmanju ruku nisu čista posla.

Onda nas jebi, nema ni jednog pravog patriote u politici.

To je nemoguće.

Полако, Расни, тек си добио личну карту. И мене нервира то што је у политици 1 и 1 увек 3 или 4, а никад 2, али је то чињеница.

Ma ne znam, za Dveri i dalje mislim da su naše, a za Šešelja sam 80% siguran da nas je izdao.

Inače lažirali su ličnu kartu onog SNS bota što je glasao u 144. godini.

Malo mi je cudna ova fora da ako si desnicar i nacionalista da to podrazumeva da si okrenut ka rusiji. Zasto bi to bilo povezano?
Desnicarska ideologija bi trebala da bude jebite se svi okolo mi cemo da bijemo ovde pedere i strance i boli nas kurac za vase misljenje. Ne fore rusija-amerika. Sto nacionalizam iskljucuje dobre odnose sa zapadom a automatski ukljucuje dobre sa rusijom?

Mislim, ne pratim te partije pa ne znam, jedino ako su na pro rusku foru dobijali glasove...