Prijava

Mislim, ne pratim te partije pa ne znam, jedino ako su na pro rusku foru dobijali glasove...

Ma ne... Prosecni Evridz uopste nije prenalozen na Putina.

Pa jasno al onda sto ne glasaju za rusku stranku nego za nacionaliste. Desnicari po pravilu bi i rusima trebalo da kazu jebite se niza raso niste srbi.

Tolko smo navikli da nas jebu da cak i ultra desnicari drkaju na strane sile, sta? :)

Pa kao ako pobedi neka desnicarska stranka, evridz misli da ce Rusija da napravi od nas svog saveznika i malu Rusiju na Balkanu. Da nam 32342532 miliona ewry bezpovratnog kredita i gratis stiti protiv NATO raketa.

Sve u svemu ne vidim nista lose ako dveri razgovaraju sa americkim ambasadorom, ako im u programu ne pise "stavka 5: lizati muda putinu"

Ovi sto glasali za njih, ako to podrazumevali su glupi. Tipa rasni...

Sve te stranke u programima i intervjuima forsiraju ''pakt sa Rusijom''.

Netačno. Termini "levica" i "desnica" su danas izgubili svako značenje. Levica je termin za one koji se zalažu za jednakost ljudi (najekstremniji su boljševici), desnica za one koji se zalažu za neku vrstu hijerarhije (najekstremniji su fašisti i slični njima). Ono što se danas u Evropi naziva desnicom je komunističkog porekla, koje sve što se ne slaže s boljševičkim pozicijama naziva desnicom (tako su u Ruskoj revoluciji eseri i trockisti proglašeni za desničare).

Treba imati na umu da je nacionalizam rođen u levičarskim pokretima. Na primer, kod nas je Narodna radikalna stranka (Pašićeva ekipa) imala potpuno levičarski program (obavezno školovanje, svi glasaju, republika itd), a bila je za širenje Srbije do krajnjih granica i protiv stvaranja Jugoslavije.

http://jugpress.com/index.php/2015/07/15/dss-i-dveri-predstavili-svoj-program/

Evo npr nigde se ne pominje saradnja sa rusijom. Program im takav da bi mogli pre sa radulovicem i lineralima da funkionisu nego sa seseljem.

Ocigledno ovi sto glasali za njih culi aaaa nacionalisti rusija super ajmo rgeeee! Rasni...

Gledao sam onu emisiju "Rec na rec'', tamo sam cuo.

Papet, pakt sa rusijom sam cuo samo od seselja, a i on je birao reci. Samo kazu, ne evropskoj uniji, okrenuti se domacoj proizvodnji, gledati druge alternative eu, kao npr rusija.

Moze da bude i neko drugi. Recimo amerikanci ako oce, samo to ne kazu :)

Celte, Obradovic je 100% pricao o paktu sa Rusijom.

Al da bi se odrekli toga, ako bi im neko ponudio da udju u vladu uz taj uslov, ne sumnjam da bi.

Vidi, udaraju na rusku kartu. Nisam se bas nesto informisao, nit bi glasao za njih ikada, ali generalno ne iznenadjuje me da se sa amerilancima dogovaraju :)
Ni seselj me ne bi iznenadio.

Ustvari kom god je program crno-beli morace da pojede govna u nekom trenutku.

Jebe mi se za Rusiju. Koji će nam kurac Rusofili. Samo treba biti dobar sa Rusijom.

Mi smo govno bez Rusije, tj govno smo svakako al treba neko da nas podrzi. A neces sigurno u savez sa onim ko te bombardovao. Tako da ostaje Rusija.

A i cela ta prica sa rusijom, iskreno mislim da ih jedini iz istocnog bloka volimo, samo zato sto i nismo bili deo tog bloka nego bili nesvrstani (citaj pro-zapadno orjentisani), i onda gajimo neke ideje kako je to sa rusima mnogo kul. Svi ostali sloveni, osim belorusa, beze od rusije ko od kuge.

Nije nas ni Kina bombardovala

Neces ni sa kim u savez iz ljubavi nego iz interesa rasni. Tako funkcionise i ekonomija i politika.
Savez sa rusima bi nas dokrajcio.

Ne mozemo sami to je sigurno, mozemo u neku ruku, ali npr sad da vratimo Kosovo vratili bi ga za 2 dana, ali bi nas opet bombardovali itd. Trebamo biti sa nekim ko je dovoljno jak da nas zaštiti od zapada koji nam ne želi ništa dobro.