Prijava

По бугарима пишају чак и Румуни, хахаха

po srbima pisaju cak i siptari, xaxaxa

А како то? "Раснин" маниром? Уринирањем у црквама? Ако си буквално мислио, онда океј, за сваку другачију конотацију ћу ти разбити нос

по шиптарима пишају чак и срби, ксаксакса

како да нас не мрзе кад смо говна, у топ три најгоре нације сиг

Madjari ne mrze srbe. Miloš Horti je mrzeo Srbe.
Madjarice posebno vole pravoslavni gorštački živalj ( crnogorce, bosance, hercegovce, kordunase...)

Madjarice posebno vole pravoslavni gorštački živalj ( crnogorce, bosance, hercegovce, kordunase...)

ja ti jemac

Partizanko jes ti Mađarica

Balije nas mrze jer su bili Srbi, ustaše isto. Šiptari jer oće našu zemlju. Milogorci(pola ustaše pola šiptari) nas mrze jer su i oni Srbi, nisu bili nego su i dalje Srbi.
Mrzi nas i EU zato što smo najnezgodniji narod u Evropi i ne damo da budemo potlačeni (barem to pravi Srbi ne daju).

Šiptari pišaju po nama na sve načine. Uzeće nam i one 3 opštine na jugu. Imaju podršku Amerike i EU i samo nas gaze. Kosovo će za koju godinu imati dosta veća prava nego Srbija, ako nastavimo sa ovom politikom uvlačenja.

Sad se setio vica (copy/paste)
priča (u tom vicu) Mađarica srpskoj komšinici..

Idem ja šetam korzo i priđe meni srpsko oficiro i ćuti. I tako dođemo do moja kuća, a on stalno ćuti.
Večeramo i legnemo, a srpsko oficiro ćuti.
J..a mene s.o. jednom i ćuti. J..a me i drugi put i ćuti i j...a me i treći put i zaspi.
Ujutru ja spremim doručak, nahrani se srpsko oficiro i ode a sve vreme ćuti.
I ja ni dan danas ne znam šta je htelo srpsko oficiro.

Mrze nas sto smo ljudine a oni su idioti koji svako gleda samo sebe.Mrze nas jer imamo najlepse devojke na svetu,jer imamo najbolje pice rakiju,jer jednostavno nemogu da smisle da nemaju to sto mi imamo.

Ne mrze nas tako kvalitetno ko što mi mrzimo druge. Balije, Šiptare, ustaše, Bugare, glupe Amere, Švabe naciste, ljigave žabare, muslidže svih vrsta itd. Mrzimo, šta ćeš.

Mrze nas sto smo ljudine a oni su idioti koji svako gleda samo sebe.Mrze nas jer imamo najlepse devojke na svetu,jer imamo najbolje pice rakiju,jer jednostavno nemogu da smisle da nemaju to sto mi imamo.

+1389

тешите се хахахаах

и ти расни ниси србин, да би био србин мораш бити хомо сапиенс, ти си хибрид флоре и фауне

Мрзе нас јер смо глупи и наопаки, људи који имају све, а не користе ништа.

Господине Лимени, никако се не бих сложио са твојим виђењем квалитета мржње коју имају Срби. Наша је мржња плитка, импулсивна, непоткрепљена и лења. Ми ћемо Хрватима рећи да су они Срби и смејати се као кретени, убеђени да смо у праву.

Са друге стране, Хрвати ће остати смирени и сталожени и језуитским језиком мирно и систематично образложити како је Тесла пореклом Хрват, како су Срби прљав народ, Власи, како су примитивни, а ето, Тесла је био геније јер је у њему хрватска крв. Хрвати, као што рече Дучић, немају стида, па ће занемарити чињеницу да су Тесли побили више од пола фамилије, а очеву цркву чак два пута запалили, као и родну му кућу.

Квалитет мржње код Срба је лош, краткотрајан, баналан и смешан. Србин ће мрзети Хрвата само када гледа неки спорт, а када оде да тргује, он ће без проблема куповати запишане и отровне прехрамбене атрикле у хрватској Идеи. Исто тако ће се клети у српство, а јавно се хвалити како јебе Хрватице кад год стигне.

Квалитет мржње у Хрвата је висок, дугорачн, озбиљан и културолошки. Хрват ће мрзети Србина тихо и јако, сваки дан и на сваком месту. Он неће куповати ништа од српских производа, али ће без проблема приватизовати све по Србији што му иде у корист - Штарк, Бакину тајну, Дијамант, Фриком.

Србин ће због своје плиткоумне мржње без проблема отићи на хрватско море, "јер нису сви Хрвати исти". Хрват ће са друге стране, све српске туристичке дестинације заобилазити у широком луку јер су "то барбари" и "квалитет није задовољавајућ". Хрвати су увек били мајстори да своје фрустрације, мржњу и зло префињено трансформишу у кратке реченице и лепе речи. Језуитска школа.

Три Југославије су правили Срби, а три Југославије уништавали Хрвати. И у свим случајевима су Хрвати били у праву, јер ако ти је неко непријатељ, онда треба да га мрзиш дуго, постојано, квалитетно и аргументовано. Глупим Србима те ствари не улазе у мозак, чак ни после свих историјских искустава иза нас.

Што се мржње других народа тиче - највише се мрзимо ми Балкањероси који личимо једни на друге - Срби и сви остали Срби (Хрвати, Муџоси, Милогорци, Великоалександријски Македонци). Мало се мрзуцкамо са Бугарима, а са Румуњима и Унгарима имамо коректне односе, јер је српско памћење као у златне рибице.
А мрзимо се јер немамо пара за боље. Сви.

Ja sam veći Srbin od tebe. Poyy
A i imam državljanstvo Srbije tako da sam i zvanično Srbin poyy