Prijava

Čule, ti protesti bi bili etiketirani kao antidemokratski, a ti i saradnici kao protivnici demokratije, autokrati, itd itd

Naravno u režimskim medijima. Al' se zna da su ti izbori bespotrebni,"treba mi pun mandat da bih sproveo reforme" je izgovor za održavanje izbora, izvinite gospodine premijeru ko vam jebe mater što ste sprcali dve godine mandata na ništa. STOP BESPOTREBNIM IZBORIMA!

Ako te narod ne bi sjebao zbog antidemokratije, sjebala bi te međunarodna zajednica, u oba slučaja gubiš

To nije antidemokratija, jer to je zabrana samo ovih izbora, da je rekao "raspisujem izbore jer su Gašić i Lončar ubili sedmoro ljudi, pritom imaju nekoliko afera, jer Vulin nije za ministra već za ustanovu, jer Nebojša Stefanović ima lažan doktorat, jer Zorana Mihajlović uzima za shodno da svojim ličnim mišljenjem kalja ugled Vlade Srbije koja uspešno balansira između dve strane, jer Jorgovanka Tabaković nije stala uz narod već je stala uz svoju rodbinu, ja to ne radim i takvi ljudi mi ne trebaju u redovima zbog toga raspisujem izbore" ja bih glasao za njega i uzeo bi lik izbore 60% nit kop'o nit or'o, al' pošto je raspisao izbore za badava, onda ih ne treba ni biti, ništa se neće promeniti.

1. To bi morao da objašnjavaš dok mediji uveliko spinuju
2. Sprečavanje bilo kojih izbora tehnički gledano jeste antidemokratski

Da robovlasnistvo nije valjalo ne bi onoliko trajalo. Pravo robovlasnistvo, ne ovo "banka ga vezala ugovorom" gejpederska verzija.

To stoji, ali opet ako bih dobio pravo da kažem zašto to radim to ne bi bilo antidemokratski. Uostalom, ja nisam političar već narod, a i ne ostajem ja na vlasti već Vučić.

Мислим да је Чуле цуле.хаха

И ово 37 у ницку даје наговештај да је и његов претходни ницк имао некакав додатак суфикс. Мора бити .хаха Чуле лукав си али ја сам Фелина мене не можеш надмудрити!!!

Мислим да је Чуле цуле.хаха

Ne znam da li je Čule ili Cule, ali znam da ceo dan svira kurcu na ovoj temi, jednoj od glupljih na ovom sajtu u žestokoj konkurenciji.

Sranje sa imigrantima

Zašto me mrzite? Ne mrzite igrača mrzite igru.

Mačak ti si rasnijeva kučka.

Како кад сам Мачак?!

Brate jel ti neironično misliš da mediji svakome daju šansu da se iskaže

Ово СТОП ИЗБОРИМА ме подсети на ону кампању ДС-а из '98. године кад су позивали на бојкот ("Бојкотујмо ове да добијемо нове!").

Čule-trol u pokušaju.

Znam dosta novinara, ali sumnjam da bi mi dozvolili da se izložim pravilo naravno dali bi mi ako bi sranje postalo veliko.

Uostalom, ja nisam političar već narod

jedna od najačih izjava na sajtu