Prijava

Ja mislim da je Valdemar jedan gotivan lik, nisam ga upoznao, al' po forumu mi deluje tako. Verovatno bih ga pozvao nekad na pivo, al' ne pijem, i nije mi u interesu da se zna ko sam, jer bih mogao da se kompromitujem.

Е јеби га, Чуле, кад изађеш из ДБ-а и почнеш да пијеш, само пусти поруку :)

Царе, не слинави, то није карактеризација, то је пролив умотан у слова. Твоје речи су ме погодиле колико и мачији прдеж екосистем на Плутону. Ево, сав сам се потресао, не знам шта ћу од комплекса. Иди шетај куче.

пролив умотан у слова

HAHAHAAHHAHAHAHA

Фина метафора :)

Хахах, јес' фина, на умном нивоу њеног творца. Да те није погодило у живац, Грањко, не би се уопште исцимао да одговараш и смишљаш метафоре са темом прдежа и гована (мада, опет, нешто умније од тебе није за очекивати). Искулирао би као шмекер какав никад ниси ни могао бити.
Штета је само што своје фрустрације ниси усмерио у нешто креативно, ма то била и нека дефиниција са темом прдежа и гована, но је користиш да водиш светску политику на јебеној Вукајлији и уз то водиш кавге са другим члановима када обришу патос с тобом. Овако ти је усуд да трулиш на Вукајлији, Порнхабу и мемљивој канцеларији док ти не оде и то мало здравог дела нервног система што ти је остало.

Лимени, који ти је био дупли? Од тог бана направисте драму, као да је у питању блокада постера.

У почетку сам стварно био фин и ок лик, све док нисам видео да су људи овде углавном стока, олош и ђубрад, па ме сада свечано боли курац да ли ме неко схвата озбиљно или мисли да се ја зајебавам. Лепо је и вредно поштовања што тако озбиљно приступаш свом виртуелном лику и делу. Мени је то постало безначајно. Додуше ти си угледни и високо оцењени члан Вукајлије, имаш репутацију господина и гомилу неких одликовања. Ја имам голу препичку на аватару коју су многи претраживали по гуглу, уместо да су ме лепо питали на ПВТ. Имам пар одабраних постера, реакција и пази - дефиниција, апсурд. Имам посебну репутацију код извесних људи који су најебали сваки пут када су ме нагазили, па то не праштају, али ако знаш да је испред тебе минско поље, који курац идеш тамо да газиш? Па кад згазиш, онда летиш, поштено.

Стога, немам унутрашњу нелагоду, боле ме курци како се други осећају ако су показали и најмањи знак покушаја да ме нагазе. Нисам добар човек према људима који су лоши према мени, али се дивим твојим врлинама. Ето, једино ме гризла савест за ону претучену и злостављану девојчицу Наташу Маринковић, јер нисам лепо проценио да је дете озбиљно, али сам се прописно извинио.

Царе, ја сам и са већим дебилима од тебе водио расправе на најмање 40 страна. Ево ти живог Лимара, питај га. Моје метафоре су у складу са менталним смећем које избациш из себе, а било шта умније од говнета за твој ментални склоп би било проблематично. Да сам шмекер не бих ни комуницирао са тобом нити нечим налик на тебе, али мени је то разонода најгорег типа.

Волим теме у којима постоји материјал попут тебе, нисам гадљив, али нисам креативан претерано, па ми је лакше да водим светску политику, која је такође септичка јама. Ех, да, обришу људи тако патос са мном, па се стога свађам са њима. Муке моје нико не зна. Срећом, ту су материјали попут тебе, па ми ви разјасните колико сам пропао, где ћу пропасти и куда се све крећем. Пронхуб је превазиђен дечаче, мене ложе само хардкор манге и трансексуалци, рутаве баке и деке.

Ај што мене вређаш, то ме заболе курац, али где у канцеларију да ме вређаш?! Мемљива канцеларија? Па разне будале су пробале да ме увреде, али још нико није успео оволико. Па, пичка му материна, зашто смо узели из буџета силне паре на реновирање канцеларија, ако је мемљива? Јеси ти био некад у катастру, малац? Јеси видео климе? Мемљива?! Ууууууууу! За душу си ме ујео сада! И то ми каже неки неостварени говнарко који смрди по цео дан у буђавим подрумима историјског архива и шиљи курчић на пожутеле странице усмрделих књига из праисторије. Отуда ти и идеја да је моја канцеларија мемљива, пацовчино подрумска - теби цео живот смрди на подрмуску влагу и буђ. Дођи некад на више спратове на сокић и наполитанке, да видиш како је овде ваздух здравији. Пријатно.

sto si nervozan brate? dodji na temu kladze da padnes neki tiket znas kako se oslobodis stresa

Грањка, сама чињеница да се хвалиш чињеницом да пишеш по четрдесет страна оволиких зидова текста је доказ твоје фрустрације и неисказивања у стварном животу. Живчаност која избија из твојих постова показује колико си нервно истрошен човек. Квалификације које бацаш показују колико аргумената немаш. Неспособност да разликујеш метафоре од остатка текста указује на мањак образовања, за шта је уосталом индикативно и твоје излагање о послу историчара.

Rasni,odbijas da shvatis da glup si jako.
Ovi zakoni su zamisljaji klinca napucanog idealima.
Tipa ovo smrtne kazne,prereuralno.
Mlatiti te treba u tu ruznu vilicu pesnajama.
Ruzan si.
Glup si.
Mama ti je kurva.Seka ti je kurva.

Псето, брате, имам алергију на говна, јбг. Није стрес, алергија је. Али клаџа може увек.

Ovo postaje zanimljivo.

Granjka u meni izaziva poštovanje

Царе, јеси ли прошетао пса?

Бохоре, еј, брате... па, јеботе, немој јавно!

Samo transparentno brt
I kapa dole za volju koju ti imaš i živce