Prijava

Milan je napadao ceolo drugo jbg
Deki jeste al gg nije

To ti je kvota četri pedeset pet samo što si nub pa ne znaš da čitaš između redova jbg.

To su ti sve realni tipovi ne znam u čemu je problem dam vam tip kola vi ne uzmete pare aj ozb da mi igraš onlajn nešto nekad pa da vidiš kako se uzimaju pare ja ti pošaljem kintu jbg nema ovde da se tera ker nigde i napisao sam definiciju vidi neki pvt nešto u popularne da ode nije neka jbg ali ti umeš to brt realno.

Duče

arsenal 2-2
junajter 2

bié kvota oko 9

Je l ispratio neko?

http://vukajlija.com/forum/teme/69443-brzo-ali-nesigurno?strana=14#post_3430215

To ti je kvota četri pedeset pet samo što si nub pa ne znaš da čitaš između redova jbg.

Realno boh, decko ostavio tri tipa i na sva tri pao. Ali doslo x-2 Juve jbg, nema veze sto nije dosao gg. To isto kao i kad igras gg3+ a dodje 1:1, ko te jebe sto si stavio 3+, nubaro, ne citas izmedju redova.

Shomy23 skapirao :)

sevilja crveni karton isuse kriste hahha

sevilja crveni karton isuse kriste hahha

tesko da ce ko uzeti danas novac.. :/

Dnevna analiza košarke:

- za Boston Sakramento je granica 218.5, očekuje se mnogo poena, Boston ima odličnu odbranu, ali igraju sa izuzetno brzim tempom, tako da kod njih zna da padne dosta poena, a Sakramento ne igra odbranu. Nikakvu. I to niko od igrača. Za Sakramento ne igraju Gej i Meklemor, startovaće verovatno Omri Kaspi i Belineli, plus mnogo minuta za Kolisona. Ja igrao plus na Ajzeu Tomasa (kome bi opasno trebalo da prija brz tempo), Kolisona (unapred da kažem - Boston je jedan od najboljih defanzivnih timova na spoljnim pozicijama, možda odmah iza San Antonija, ali uz brz tempo i odsustvo dosta igrača Kingsa, trebalo bi da Kolison uzme mnogo šuteva) i Kaspija (isto objašnjenje kao za Kolisona);

- Oladipo plus (nisam siguran baš koliko mu Atlanta leži, ali u poslednje vreme igra odlično u napadu, manje-više se vrti igra oko njega, a i došao je poslednjih nekoliko puta kad sam ga igrao, pa da ga ispoštujem);

- Jokić plus (igra odlično, mislim da neće nikakvih problema imati da premaši 10.5 poena, ali trener Denvera ima često jako čudnu rotaciju - ako skupi dovoljno minuta, ne bi trebalo da bude problema).

Uvek sistem, nikad fiks.

http://i.imgur.com/X9APtvV.png

Brzi broj 84522466.

Lečki mrav najgotivnija glava ovde, kad ovako ljubazno ostavi analizu mora se ispratiti jbg. Osim ako si bez dinara kao ja sad, onda čekaš majami od 8 i glodješ kurac.

Nesigurno
Sad navijam za celzi posto sam se sa ćaletom kladio , kaze tip biće x-x

odakle tebi ovoliko dolara za kladjenje izijeme, a koliko znam student si, ne radiš nigde, čime se bave tvoji ?