Prijava

Evo brate koja sam ja nestrpljiva majmunčina. Par dana lagano igram ono Puppetovo i pravim neku banku, i malopre me svrbe 4 hiljade koje sam napravio jer nema sad ništa da se igra i odigram uživo neke koje ne znam ni da pročitam da će da padne još jedan gol do kraja.

Ovaj put sam imao sreće, ali je tiket baš baš u duhu teme koju sam otvorio.

http://i.imgur.com/J8t6qC1.png

svrbljenje dlana - neprijatelj sistema najveci je

Znam brate, potrudiću se da se konsolidujem.
Ti si mi zvezda vodilja :)

jedva čekam da mene zasvrbi 4000 din :)))))))))
ovih dana bih trebao da imam neke prihode i počeću da igram papetov sistem javljam vam se za pola godine kao najbogatiji lik na temi

Sjebo sam se ja tako par puta, doduse ne sa celom kasicom :)

Ај нек нека добра душа окачи на теми 1-3-7 систем, нисам био ту, да видим очему се ради,ако неко нађе времена.

prvi ulog npr.
100
100 (treba da bude sabirak prethodna dva, tj. 0+100)
100+100=200 treći
300 četvrti
500 peti
800 šesti
1300 sedmi
...

(igraš ovako dok ne pogodiš kvotu koju odrediš, Papaet je gađao neku fazon >3.4, kad pogodiš, obrćeš krug, sa novim početnim ulogom, npr. 110 din. ili koliko već, rasporediš po broju koraka za koliko hoćeš da iimaš tiketa)

Ako bilo koji od ovih koraka pogodiš, u plusu si, naravno ne možeš baš 1 kvotu igrati, i posle ispočetka, i mic po mic, vila u Brazilu. Što više imaš koraka tih, sigurnije, al treba više para, i obrnuto.

Mogao je neko staviti u prvi post, lakše je, kad je već popularno.

Lol Dio, 1-3-7 sistem je ono što je izijem pisao, pa obrisao, kako se ne bi pola Srbije obogatilo :)

То је Фибоначи, Дио, али хвала на труду, требало је откуцати оволики пост. Предражињо, ај шибни на пвт ако имаш времена.

Ne znam više šta muljate, sve neke leme i teoreme, pričao Pele da je i on počeo da roka ovo, pa sam mahinalno prebacio na to.

Znam i za 1-3-7, sa 2 NBA igrača je on pričao (ako ne ispadne da je to Hazard-ov sistem, kapiraš hazardne igre, xe xe skeč). To je brže i agresivnije, ali dolaze i pare brže logično.

Ako ti ne napiše reci, da ti pošaljem, da ne pišem ovde već kad je sklonio.

Dajte i meni taj agresivni u pvt, molio bih.

Ako bi krenuo sa istom bankom kao sa Fibonačijem, ništa veća dobit nije, ako ne i manja mrzi me sad da racunam, samo je rizik veći i broj potencijalnih ruka manji.

Šalabe, pvt.

Zes, odjebi u laganom troskoku.

Са уплатама по 100, 300 и 700 динара за почетак можеш максимално 200 динара бити добар на квоту 3,42. Да би то испратио треба ти банка од 2200 динара, добитак је неких 2400.

Zes,in medias res.
Arsenal Milan 1/1

Hehehe. Ugini.

Breša-Askoli 1
Odlična kvota skoro dva.