Prijava

Rok je realan tj. osmišljen da ne zatrpamo saj a obzirom na broj učesnika. Druga stvar - a što se glasanja tiče - u 1.postu vam lepo piše pravilnik

Glasanje počinje po objavljivanju svih 32 defki, odnosno po isteku naznačenog roka za pisanje (13.04, u 23:59). Pravo glasovanja imaju svi učesnici (osim za svoju grupu) i svi zainteresovani, i to bodovima od 1 do 4. Još 2 pravila:

● Nekompletna i(li) selektivna glasanja smatraće se NEVAŽEĆIM i neće ulaziti u ukupan zbir glasova. Molim vas da kad glasate glasate za sve grupe, nije to tako velik pos'o. 

● Takmičar-učesnik na Sleng Kupu OBAVEZAN JE DA GLASA za kolege iz ostalih grupa, pre svega jer je tako fer i u duhu međusobnog poštovanja. Ako, međutim, takmičar-učesnik proceni da je previše kul da bi gubio vreme na tako nešto (a to je 10 minuta maks, realno), dobiće DESET (10) NEGATIVNIH POENA.Specijalni supervizor takmičenja -svetlana - zadužena je (pored mene) za nadgledanje nepravilnosti u glasanju, tj. ako do istih uopšte i dođe, pa lol!

Не рече кад се закльучаваjу бирачка места и починье преброjaванье гласова.

Koliki ti misliš velik naslov treba da bude, a?! :) Lagano, bre, ljudi, glasanje će biti na ovoj temi, apdejtovacu i naslov i 1.post blagovremeno...

Ček sad, imam pitanje:
Pošto je u prvom postu data ona bodovna lista 4/8/12/-8 poena, onda šta, mi kada glasamo dajemo poene u sklopu te liste, ili nekako drugačije?

Ako nekome nije problem, samo da baci jedan probni post sa glasanjem, koji će da posluži kao templejt.

Jok, vi glasate ovako

Pravo glasovanja imaju svi učesnici (osim za svoju grupu) i svi zainteresovani, i to bodovima od 1 do 4.

Ono o čemu ti pričaš (a što jasno piše u 1.postu) jesu AUTOMATSKI BONUS GLASOVI OD ORGANIZACIJE, dakle dodatni poeni na kvlt i originalnost dedinisanja. Bonus od +12 biće predmet rasprave, odnosno biće sastavljena lista potencijalnih "12-stopalačnih defki", pa ćemo videti ispunjavaju li kandidati uslove iz gesla takmičenja "Živ je sleng, umro nije".

OK, to nisam vidio, sry i fala

za neregularno glasanje banujem, pa vi vidite

Шта се под тим подразумева, осим кршења горенаведених тачака

neam pojma, valjda prof zna

Šta hočeš da kažeš da se Prof razume u neregularnosti i nameštanje takničenja? To želiš da kažeš? Pomešala si ga sa Loksijem, Loksi radi to.

Koliki ti misliš velik naslov treba da bude, a?! :)

Оно што сам пит'о, не пише нигде, брт. :Д Рекох кад се завршава гласанье, занима ме колико форе имамо од кад почне, па док не заврши?

Imate onu temu da sami sebe predlažete kako vas ne mrzi da pravite takmičenja zarad reklame?
Čuj evo moje revijalne
A ova je za takmičenje
A ova je od kumića
A ova je od mog cuke xexe možda bi nelo volio da pročita

Sreto, videcemo dokle ce se glasati, zavisi kad cemo poceti, danju ili noću, ima razlike, priznaces:)

Fala Kosmo što ima sve na nišanu, ae da probamo ovaj put da budemo svi drugari:)

Uostalom, pozvao bih sve takmicare da lagano počnu da formiraju svoje glasove po grupama koje su gotove (osim svoje, naravno), ture negde na komp/fon pa da kad kasnije sviram kraj 1.kola malo uštedimo na.vremenu.

Podsetio bih još jednom na 10 KAZNENIH POENA koje ce automatski dobiti svaki učesnik ukoliko bude glasao selektivno ili ne bude glasao uopšte!

Брт нећу да дам ниједан бод ономе ко није ништа написао.

Едит Пјаф: ако скарабуџи нешто у последњих сат времена тек ме онда заболе курац.

To je ok, brate, daj i nulu (sto je u slucaju nepostojanja defke sasvim ok)...al glasaj kompletno.

форестер зашто је битно када је написана дефка ако је у року?

Слажем се са дон_тебром. Рок је до тад и тоето. Ако је и у минут до краја рока онда је све нормално. Додуше јесте мало фуксерски уколико неко намерно чека тај минут ал ајд.