Prijava

(1.KOLO, 1/8 FINALA, 1/4 FINALA)

Poštovani autori & autorke, pred vama se nalazi pretposlednji čin SLENG KUPA 2016 nakon kojeg ćemo dobiti ovogodišnje finaliste ovog fenomenalnog i veoma neizvesnog takmičenja! Do sada je napisano - što takmičarskih što revijalnih - PREKO 90 DEFINICIJA, što je sjajan broj i daje nade u neku svetliju budućnost sajta (Kaizene, nadam se da čitaš ovo). Elem, da ne serem previše, evo i učesnika polufinala SLENG KUPA 2016:

POLUFINALNA GRUPA "DRUGARSTVO ÜBER ALLES"

U finale idu dva prvoplasirana autora po ukupnom kvalitetu definicija, a u meč za 3.mesto preostala dvojica.

TEMA I OPŠTE PROPOZICIJE 1/2 FINALA

ROK PISANJA ČETVRTAK 21.04, u 23H!

1. Svaki polufinalista piše po DVE (2) TAKMIČARSKE DEFINICIJE od kojih je...
2. ...DEFINICIJA 1 postojeći ali na Vukajlija.com nedefinisani sleng/termin/idiom/žargon, a DEFINICIJA 2 vaš originalni autorski sleng/termin/idiom/žargon, slobodne koncepcije i forme ali jake potencijalne upotrebne vrednosti u svakodnevnom životu, tj. govoru.
3. DEFINICIJA 1 je ponovo ograničena brojem karaktera (slova, razmaka i interpunkcijskih znakova), ovoga puta na cifru od šest-stotina (600), dok je DEFINICIJA 2 u tom smislu NEOGRANIČENIH VREDNOSTI. (nemojte pisati novi "Rat&Mir, doduše). 3a. Evo i starog-dobrog algoritma za proveru prekoračenja "pisine" - http://www.lettercount.com/
4. U slučaju da jedan od polufinalnih kandidata ne bude u stanju/mogućnosti da nađe odgovarajući izraz/sleng za DEFINICIJU 1, organizacija je spremna da mu ponudi jedan termin iz svoje tajne liste nedefinisanih izraza, i to po ceni od TRI (3) NEGATIVNA GLASA ODUZETA OD UKUPNOG BROJA GLASOVA KANDIDATA U PITANJU.
5. Na takmičare se apeluje da pišu moderno, pregledno i pre svega na umu sa glavnim geslom takmičenja "Živ je sleng, umro nije", što znači da su PRIMERI u definicijama veoma poželjni a kako bi glasači stekli uvid u gorenavedenu potencijalnu upotrebnu vrednost izraza.
5a. Svaka definicija u svom primeru mora sadržati link od SLENG KUPA tj. SK2016. Napisane definicije postujete na ovoj temi a kako bi ih ja potom kačio u 1.post.
6. Srećno svima i neka pobedi drugarstvo!
7. Trolovanje, lovačke priče i porno duo Deky-Bohor dozvoljeno, spem lažnim glasovima i nefer i nedrugarsko ponašanje nedozvoljeno i kažnjavaće se banom (by Čegi & Kosmo)
8. Priče o navodnom nameštanju takmičenja od strane organizacije molim da se ne postuju 2h pošto se istuširam ili zaperem, transfer su težak, ne želim 6 majica dizmenjam dok se svi ne izređate. Naravno, pravovremeno ću vas obavestiti kad je ok da transferišete tj. kad bude prošlo 2 čuke od mog dodira s vodom. poyy

hahahaha, ajde može (fali ti "p", mislim)

како се искусно намешта проф-агилни финале, ко год победи - кућа је на добитку :))))

Kako se to namešta, ne razumem? Ciklon i jocko kidaju ljudi, biće to vrlo teško polufinale, poenta i nije u tome ko će da pobedi već ČIME će da pobedi. Kvalitet, kapiraš? A do sada smo imali nekoliko vrlo solidnih autora koji su odustali od takmičenja, podsetiću da je kolega Agilni prošao 1/4 finale bez borbe, za zelenim stolom, to može da ga uljuljka i da potom potpuno nespreman uđe u polufinalnu borbu sa Ciklonom koji je u punoj formi!

кућа је на добитку

Jaaako pogrešna konstatacija, matori. Bojim se da je kuća jedva jednosobna u ovom slučaju i da je na čistom gubitku energije i želje, što znači da je ovo najverovatnije poslednje organizovanje nečega na sajtu od strane mene, znači, srce ste mi pojeli:(

брате зајебавам се :))))

Na žrebu vruće i hladne kuglice...

Profe aj ne lupat šteluješ parove od početka

Ja se iznenadih da sam sa Ciklom u polu-finalu, računao sam da ću da se borim da mu se suprotstavim u finalu. Ko je mogao da se nada W1 vs. W3, W2 vs. W4 ključu :D

Sad moram da menjam taktiku, pih!

Pa mora Prof na Jocka tu vidi šansu

како се искусно намешта проф-агилни финале, ко год победи - кућа је на добитку

podsetiću da je kolega Agilni prošao 1/4 finale bez borbe, za zelenim stolom, to može da ga uljuljka

Prvo, zašto bi se finale nameštalo meni?!? Drugo, zbog čega bih ja uopšte bio favorit protiv Ciklona?

Odg ću ti ja. Nisi favorit, pokidaće te Zik
Namešta ti Prof jer ste Vosovci XD

Tebe očigledno nisam ni pitao, jer nisi ti taj koji je pisao tonom kao da jesam favorit.

zasto je moj glas obrisan?

i markov i capunov---zato sto smo glasali za zyca,a to nije dozvoljeno ovde

Pa ag zato sam i napisao odg ću ti ja xd

Pa dobro, tvoj odgovor i jeste realan.

Moj glas ide jocku.

haahahh odlican ulet brate