Prijava

Белгијанци би морали боље да играју с обзиром на то какве играче имају, али ће и овако натрпати Мађаре.

mađar dobija belgijance ovi su ko apgredovana naša reprezentacija imaju igrače al igra nula

Ako se sastanu Hrvatska i Belgija to ce biti opasna tekma..

Ali pre toga Madzarija i Belgija..
Fine ce tekme biti

Poljak Švabo finale a zna se kako Poljaci najebu kad naiđu na Švabu. Ne pričam o fudbalu, hehe
Ali Švabo osvaja

Portugal:kroejša=3:0

Zapamtite ovaj post pičke.

Гледам сад ове парове осмине финала, Немци и Французи су изразити фаворити. Немци јер су много јачи од Словака, а Французи јер су домаћини. У осталим мечевима ће бити чупаво.

Енглеска, што би новинари рекли, на папиру не би требало да има проблема са Исландом, али како Исланађани имају муда до колена, очекујте неочекивано.

Хрвате једино да не понесе победа против Шпаније па да не одиграју добро или их опет не зајебу њихови навијачи, иначе, очекујем њихову победу против Кристијана и Кристијанових суфлера.

Пољаци јесу бољи од Швајцарске, али имам осећај да ту може доћи до продужетака и(ли) пенала. Ваљда тако мислим због оног меча Швајцараца са Аргентином пре две године кад су их Аргентинци једва победили у продужецима.

Белгија би била апсолутни фаворит против Мађарске да нису играли килаво у првом кругу. Јак тим по именима, али немају игру. А и Мађари су играли тако да не знаш да ли су стварно толико напредовали па да могу да се носе и са најбољима или су Португалци стварно толико очајни. Очекујем 1:0, 2:1 за Белгију.

Шпанија јесте јача од Италије, али, јбг, то су Италијани. Не би ме чудило да Италијани избунаре победу.

Велс - Северна Ирска, ово би требало да буде добра утакмица. Британски дерби, и једни, и други први пут на европском првенству; и једни, и други ће бити максимално наложени. Могло би и ту да дође до продужетака и пенала.

Ali Švabo osvaja

Швабо осваја, а Французи испадају у четвртфиналу - од ИСЛАНЂАНА. Лололо

ЕДИТ: Данас сви играју фудбал. Осим нас, наравно.

Fendere, jesi se potrudio. Ali analize pravim ja.

Ne postoji šansa da hrvati prođu Portugal. Ali nikako!

Ključ od BMW-a se nosi i na tekmu
Poštovanje

Ovaj ladno ima debelu pič*ku međ nogama.

Чуј исланђани и муда, играју једино како могу а да имају шансе за успех - бункер - бунар и понека контра ако противник попусти. О мудима бисмо могли да причамо да пређе више од 4 играча половину терена, за почетак

Kristijano ima kurac 6 cm.

Turci i Siptari su poslati kuci sto je dobro. Ipak su to civilizacijske razlike, ne bi se oni snasli.

SWI : POL - Mislim da Jevreji putuju nazad u Lodj i Varsavu.

CRO - POR: Jaci Hrvati, cigani su peceni.

WAL - NI: Velsani su ruzni do jaja, jedino do picke mogu doci uspehom u fudbalu, tako da dobijaju.

BEL - HUN: Madjari u prvi red tribina da stave 12-godisnje klinke i zbune belgijske pedofile. Ako ne gotovi su.

GER - SLO: Slovaci da sakupe litru znoja od muda i zaprase svapsku klupu. Lev bi mirisao stolice, ne bi konstatovao igru, jedino tako. U suprotnom pucaju.

ITA - SPA: Nadam se teroristickom napadu na stadionu.

FRA - RI: Jace camuge.

ENG - ICE: Potencijalna mina.

Да, заборавих. Испали Селџуци и Шиптари, а то ми је као да смо ми прошли у осмину финала.

бомбаш шиптарија 2 ги од пољака...ово остало си цијеним убо....а ово задње уфф.... ајмо исланд!

Evo da vam izaniliziram gornju polovinu kostura (sjutra veče ću i ovu donju pa da vidimo kako ću proći):

Švajcarska - Poljska

Švajcarci su zaslužili osminu finala i mislim da je realno da ođe stanu. Albanci i Rumuni su definitivno bili nezgodniji nego što se očekivalo prije početka prvenstva ali Švajcarci i dalje nijesu pokazali ništa čime bi zaslužili da se nađu među osam najboljih ili više u ovakvoj konkurenciji... Igraju doduše čvrsto što se i odrazilo na to da rezultat u grupi (dali dva gola a primili samo jedan) i onda mogu iznenaditi u ovoj utakmici ukoliko Poljake ne bude htio gol.

Poljaci su po meni uz Vels najnezgodnija ekipa na ovom prvenstvu.
Nijesu briljantni u nijednom aspektu igre (sad na papiru bi se možda moglo reći da jesu u napadu) ali zato sve rade solidno i funkcionišu dobro kao ekipa. Mogu da se brane, da se nadigravaju na sredini, da napadaju, najveći su Srbi poslije Srba... Po meni su iz ovog gornjeg dijela kostura uz Hrvate i Belgiju najozbiljniji kandidati da se nađu u finalu EP (čisto gledajući što su do sad pokazali na prvenstvu i raspored timova u kosturu)

Prognoza: Kapiram da ovdje neće biti mnogo golova. Do 3 najviše, ali najvjerovatnije jedan ili dva.
Mislim da će Poljaci pobjediti u regularnom toku rezultatom 1:0 ili 2:0, mada mogući su i produžeci i tu Švajcarci koji imaju dosta mladih igrača mogu da iznenade jer bi bili svježiji, mada opet i u produžecima bih dao prednost Poljacima.
Ako se kladite ođe bi se možda moga vatati neki prelaz X-2 plus kombinacija sa golovima 0-2.

Hrvatska - Portugal

Za Hrvate kad sam ja pričao da mogu opušteno da uzmu prvo mjesto u grupi i da ukoliko se to desi imaju više nego dobre šanse da dođu do polufinala, ođe sam kao odgovor dobio samo "ŠVABO OSVAJA!"
Hrvati su borbena ekipa koja igra odličan fudbal u svim aspektima igre... dakle ovako gledano možemo reći da je slična situacija kao sa Poljacima, s tim što je sastav Hrvatske dosta kvalitetniji (i to posebno na sredini terena).
Juče protiv Španije su pokazali da umiju da igraju i pod pritiskom i što je još bitnije da umiju da koriste šanse. Španci su u prvom poluvremenu bili dominantiji mnogo ali su Hrvati kad god bi Španci napravili grešku uspjeli da stvore šansu i kažnavali to i golovima (i onim lobom isto zamalo).

Portugal do danas (mada nijesam ima priliku gledat ovu utakmicu sem highlighta) i nije pokazao mnogo toga. Stvarali su mnogo šansi ali ih jednostavno nijesu umjeli iskoristiti. Nekako su tanko djelovali... naročito u kasnijim dijelovima utakmice... da ne pričam da im je klupa slaba i da je to daleko od Portugala koji je nekad moga da jebe sve redom. Ne znam... ono što su oni uradili u prve dvije utakmice protiv Islanda i Austrije (mada su u ovoj drugoj odigrali fino prvo poluvrijeme) je nešto što bih prije nego što je počelo prvenstvo očekivao da odradi neka ekipa tipa Velsa.

Prognoza: Kapiram da će Hrvati ovo da riješe u regularnom toku. Imaju jaku odbranu i praviće probleme Portugalcima. Iz prekida i nijesu više onako opasni kao što su bili u periodu kad je Ronaldo jeba mame iz slobodnjaka... Nekako ne znam kako će oni dati više od jednog gola Hrvatima koji će najvjerovatnije nastupiti u još jačem sastavu nego protiv Španije. Mislim da će ovo biti 2:0 za Hrvate ili eventualno 1:1 ili 2:1 ukoliko Portugalci daju gol u ranijem dijelu meča.
Ako ode na produžetke kapiram da Hrvatska ovo uzima jer Portugalci poslije 60. minuta fazon djeluju kao neki matorci (doduše iskusni) koji igraju mali fudbal.
Što se klađenja tiče ođe fiks na Hrvate, sigurno će biti fina kvota oko 2.00.

Vels - Sjeverna Irska

Za Vels sam očekivao da dođe do osmine finala... međutim ja sam ih tu viđeo kao jednu od četiri najbolje trećeplasirane selekcije a ne kao prvu iz grupe u kojoj su se morali klati sa jednom Engleskom, vrlo nezgodnim Slovacima i Rusima (koji se i nijesu baš proslavili ali su na papiru djelovali kao ekipa koja može do četvrtine finala... mada opet odigrali su dosta fino protiv Engleza a i protiv Slovaka mada nijesu imali sreće kod drugog primljenog gola a u drugom poluvremenu ih nije htio gol iz par navrata).
Velšani su mnogo zajebani iz prekida i u probijanjima po sredini (Remzi i Bejl su mnogo zajeban tandem) i kapiram da ukoliko ekipe koje u nokaut fazi budu igrale protiv njih ne nađu neko riješenje za to, mogu opušteno da iznenade svakoga.

Za Sjevernu Irsku mi je drago što igra u nokaut fazi. Reka sam ja odavno da su i oni i oriđiđi Irci nezgodne ekipe pune iskusnih igrača... istina, dobar dio igrača Sjeverne Irske vuče se po timovima iz druge ili treće lige Engleske (možda i nekih regionalnih nemam pojma) ali ostrvski fudbal je uvijek čvrst i to se i odražava na njihovu igru u reprezentaciji... e sad da li će to biti dovoljno da se iznenadi dosta kvalitetniji sastav Velsa...

Prognoza: Mada bih više volio da vidim ovako borbene Irce u četvrtini finala, mislim da će to mjesto pripasti Velšanima nakon pobjede rezultatom 2:0 u regularnom toku utakmice. Irci mogu naravno da odigraju zatvoreno i da vataju produžetke pa na kraju eventualno i penale ali ako budu htjeli da zaustave Remzija i Bejla moraće mnogo prekršaja da prave... a mnogo prekršaja znači i mnogo prekida... a mnogo prekida znači i mnogo šansi da Bejl sa parkinga zatrese mrežu...
Što se klađenja tiče, ođe kapiram da se može igrati čista jedinica na Vels pa da se igra uz još neku utakmicu jer kapiram da će kvota biti blizu blizu 2.00.

Mađarska - Belgija

Mađari su najprijatnije iznenađenje ovog EP. Iz svih zemalja iz okruženja sam čuo za bar po par klubova ali iz Mađarske sam morao da guglam "Mađarska fudbalska liga timovi" da bih se podsjetio da postoje neka Ferencvaroš i neki MTK za koje sam onako usputno čuo...
Mađari su pokazali najviše u svojoj grupi, koja je istina bila vjrv i najslabija na ovom prvenstvu ali za ekipu kakva je Mađarska to je veliki uspjeh.

Belgija... Manchester City the reprezentacija... Nekako sve to djeluje sterilno, ne znam. Kvalitet igrača je tu ali kvalitet igre nije proporcionalan istom... Dali su tri gola Ircima zato što je Lukaku bio brži od njihovih štopera i to je to... sada će ekipe biti spremne da se paze takvih akcija i da ne prime tako jeftine golove.
Istina Belgijanci se nalaze u ovoj "lakšoj" polovini kostura tako da mogu dogurati daleko ako sreća izda neke od ovih nezgodnih reprezentacija sa kojima je dijele ali jednostavno ih ne vidim kao buduće šampione iako su ih mnogi tako predstavljali još prije nego je počelo EP... Protiv Italije su pokazali da nijesu dovoljno ozbiljna ekipa i ne vidim mogućnost da dva puta zaredom dobiju kvalitetne i jake sastave (to prvenstveno mislim u slučaju da dođu do polufinala i finala gdje će opet morati da igraju protiv vrlo jakih timova)

Prognoza Volio bih da Mađari pobjede... Da li će? Vjerovatno ne. Na prediktoru sam stavio rezultat 1:0 za Mađare (mada može ođe pasti i više golova) a i na kladži ću vjrv uplatiti neke pare na njih jer će kvote biti odlične sigurno (npr X-1 kapiram da će biti dobra kvota baš) ali mislim da su Belgijanci i pored nedostataka koje imaju jači i ozbiljniji rivali od selekcija sa kojima je igrala Mađarska u grupnoj fazi takmičenja... Bilo bi doduše kul da pobjede sada Belgijance nakon 3:3 sa Portugalom... kao iz nekog anime crtaća gdje se glavni lik prvo izjednači sa svojim rivalom nekako pa onda savlada nekog brutalnog negativca.
Objektivna prognoza? 2:1 za Belgiju u regularnom toku... ako ode u produžetke dajem prednost Belgiji opet... mada mi intuicija govori da ođe lako može doći do iznenađenja. Možda je najbolje da ignorišete ovaj prijedlog u cijelini lol.

Ciro Nepokretni solidna analiza