Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Raduljica, koji je prošlu sezonu proveo u Panatinaikosu, gde mu je trener bio selektor Srbije Aleksandar Đorđević, navodno je zbog italijanskog kluba odbio NBA ponudu Vašington Vizardsa.

hahaha, verovatno ne zbog kinte nego jer mu tamo ne daju da vozi Harlija.

2. A JESAM REKAO DA CE AMERI DA OSVOJE AHHAH STA SAM REKAO A

3. Odlična olimpijada.
    Mi smo megacarevi jer nam je skor 4 pobede i 4 poraza lololo, i budemo drugi.

Nažalost, ovo nije najbolja selekcija. Štimac i Birčević bi trebali da podginu spomenik Đorđeviću pošto im je nabacio dve medalje koje bi samo mogli da vide iz mase koja bulji u balkon na nekom dočeku. To što je igrao Simon mogao je i Branko Lazić. Mačvan se pojavio kao neki iks faktor mada je i on mršav materijal. Nedović je jedna nedorečena magarčina, i čini mi se da je on mali prepotenko.

Što se tiče Radulje, Tea, Bogdana svima bi trebalo biti jasno da kad igraju oni, igramo i mi. Ako njih neće ili ih smire protivnici onda smo jebani. Pokazalo se to mnogo puta dosad. Naravno, sa Bjelicom bismo dobili na obe strane terena, a i treba nam još neki mudonja tipa Bogdan, recimo Gudura, pa nek šutne ko ga jebe.

Da dodam da mi je žao što previše respektujemo Amerikance.

4. nedovic ima taktiku da se zaleti u gomilu igraca,pa ako prodje prosao je.
    ne prodje nikad

5. богдан маши три шута, тренер га бодри, само шутирај, ући ће нешто, браво, мајсторе. резултат: богдан маши још икс шутева.

богдан шутира у петој секунди, неће да се окрене ка тренеру који му нешто говори, тренер га хвата за гушу, псује га и тера у свлачионицу. резултат: богдан експлодира, мвп плеј-офа, потписује милионски уговор.

6. Je l moguće da mi nemamo makar 50 boljih igrača od dva apsolutno nepotrebna i beskorisna (Štime i Birčević) i jednog skoro pa apsolutno nepotrebnog i beskorisnog (Simonović)? Mačvan je ok kao 13. ili 14. igrač, pa ga pozovu kad ima povređenih.
    Gde su Lučić i Erceg? Neko od potencijala iz Mege. Ili npr. Gudurić koji ima šanse da postane igrač pa je samim tim potencijalno koristan u reprezentaciji?

Ne smeta mi, naravno, to što smo izgubili. Problem je što smo još gori nego na svetskom (a trebalo bi da bude suprotno) i što Đorđević opet odustaje negde oko 15. minuta (kao i na sp). Mislim, bije da bi ih stigli da je drugačije, al makar ne bismo gubili sa 50 razlike u finalu OI.

7. Buducnost je svetla kaze najbolji centar nba uz sliku sa Bogdanom, to jest zeli reci nema kosarka i nba da se brinu

8. Zbog igraca kakav je Bogdan milijarde gledaju ovu igru,

9. шта? хоћеш да кажеш да је продао текму? хмммм, не бих рекао.

10. bombaš zašto braniš bogdanovića toliko reci mi, bez gtr argumenata i linkovanja smithsa

11. Idem u Usce da kupim patike, ne mogu objasnjqvati, poyy

12. брани и јебеног бирчевића инвалида само зато што је у партизану

13. jebote kolko god gotivio bogdanovića a gotivim ga nemoš reći da nije bio jebeno užasan sinoć, mada smo kolektivno odigrali kao pičke u suštini ista tekma kao finale Svetskog i 1. četvrtina tekme u grupama

Top3 igrača srbije koji su se najviše usrali u gaće

1. bogdanović
    2. marković
    3. birčević

14. THIS GUY IS NOT AFRAID OF USA

/34 izgubljenih lopti, 29 izblokiranih lopti

15. buducnost vodopola je u sigurnim rukama bogdan tu ne masi...

klasican isprdak od belog medveda..on ti je onaj tip igraca sto kad igras basket 3v3 i vodis 17:4 trazi loptu ispucava se i sve pogadja urla i skace..a kad gubis place kako ekipe nisu fer, ne moze nista da ubode nista i vide mu se suze u ocima..i cesto ume da se oklizne o baricu koju je sam isplakao..

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.