Prijava

Ne znam da li si cuo ali blind je odavno na listi za odstrel, privremeno igra na poziciji stopera dok se smoling ne oporavi.

Ovaj Blind zapravo nije ni igrao loše štopera. Mada opet bolje bi mu bilo u Italiji ili Španiji gde i sitniji mogu da igraju štopera.

On bi trebao više sa ćaletom da radi, ćale mu bio zverina od štopera, a fazon, metar sedamdeset visok (gledaj utakmice ajaksa 90-96).

Nego, rekoše pre neki dan da je Zaza potpisao već za Volfsburg, šta sad zezaju.

nije.
vest hem ga je isto hteo na zajam,al otvorice se za transfer.nemaju vise sta da cekaju.treba im napadac.napoli ga isto zeli,al nije potpisao sa njim.

Kako je WH iskusno iskulirao igranje u Evropi, igrali su sa ekipom koja sluzi za rezervu rezervnoj ekipi..

pre bih rekao da su mislili da mogu da prodju sta god stavili.napadali su da izjednace ko ose,rumuni ih jebali.razumeo bih da je neki jaci klub ispao,nece da igra.klub koji je navikao na ls,pa nece ovde za kikiriki da igra,al ovi tesko da nisu zeleli,a vijaju sve bolje i bolje igrace.navukli milion igraca kako bi imali za sva takmicenja.
imaju i 6 povredjenih kao olaksavajuca okolnost.

danas bi trebalo da vest hem potpise sa zazom.
pominjla se pozajmica sa opcijom da se otkupi ugovor na kraju sezone.mada,sada nesto pominju na 5 godina.3,5 milja bi zaradjivao po sezoni.

Pa dobro neko mora da igra, ubacili su ove sto ne dobijaju sansu uopste, a i Englezi nisu u fazonu da se sklanjaju al kapiram da se nisu mnogo potresli, koliko vidim ciljaju top 4 tj LS tu je mnogo veca kinta, a bas zbog tih silnih poveda nemaju igrace za 2 fronta, i to u situaciji kada su se konkurenti zverski pojacali..Licno bih voleo da vidim WH u LS u naredne 2 godine, gotiva su

Rendolf, Byram, Angello Obinze, Burke, Nordveit, Obiang, Callen. u top 11 ;)

jes malo ekipa za konferenciju saut :D
mada,mislim da ce norvezanin igrati.koliko citam,ocekuje se od njega dosta i kazu da je dobar.

inace,povredio se norvezanih.hahah
sada bas citam.urek'o sam ga.
24 milje ce dati za zazu.opet rekord.

lester pojacao malo.dobre igrace zele.
http://talksport.com/football/leicester-attempting-hijack-southamptons-ps21m-move-lille-star-sofiane-boufal-160826207753

pored zaze,vest hem hoce i bonija na pozajmicu.na pola godine.
ne znam odakle im novaca,al prave zajebanu ekipu.
dobar je taj boni,al nekako sam skeptican.treba da bude glavni u ekipi da bi igrao,a ne znam koliko ce to moci u vest hemu.ako uopste dodje i ako ga uklope,bice to u najmanju ruku zajebana ekipa.

izgleda da ce se liverpul napokon rastosiljati balotelija.
kakav igrac,a takva budala.ima sve predispozicije da bude batistuta,al on to nece.

Jebe Arsenal ne vadi, jos samo da promene fizioterapeute i trenere za fizicku spremu i bice prvaci. Toliko povreda kod jednog tima nije normalno.

asrenalu ce 4. mesto biti uspeh ove godine.

Dva mancestera, celzi, arsenal cetvorka... Liverpul je jos nestabilniji od Arsenala, a i slabija su ekipa realno. Totenhem ne vjerujem da ima kapaciteta da izgura citavu sezonu jako. Vest Hem mi je blizi pucanju nego prikljucivanju cetvorci.

Posle tri godine Mančester je ponovo ekipa iz koje izbija samopouzdanje i pobednički mentalitet. Pobeđuju i kad ne ide kao prava šampionska ekipa. Rašford je novi Ole Gunar Solšer a u budućnosti verujem da će biti mnogo više od toga. Hal je pokazao da je sasvim ozbiljna ekipa opasno su pripretili u 90. minutu. Pokazali su u prva tri kola da je glupost što su im mnogi predviđali sudbinu Derbija od pre nekoliko sezona. Već sad su bolji od Derbijeve cele te sezone lolo.

Hal perfektno branio + teren kurtonski ja nisam verovao da ce ga dati al eto dr rasford
Sto ce te gledati junajteda u buducnosti, bar pola je zasluzan van gal hvala doktore za sve necu prezaliti nikad

mislim da cela ekipa hala nije verovala da ce imati vise od jednog boda u prva tri kola.jos su i ovde imali sansu za bod.volim tako te ludjake koji malo znaju,al ih sere/trude se.
videcemo kakav ce manc biti protiv nekog jaceg.ove godine imaju tim i trenera.sve sto nisu imali proslih sezona.jos ce negde posle grupne faze ispasti iz evrope da se ne akaju tamo,da imaju snage za premijer ligu.zato je i celsi u prednosti.igraju samo u engleskoj.

Manč Utd uzima ove godine. Sklopio ih posebni usta ga jebem jeste doktor
Murinjo > Ferguson