Prijava

I odmah solidan šut.

najgora liga
dabogda svi pocrkali na terenima

hehe ogavni liverpul

Vardi je pregotivan špic. Arsenal tužan: Oks je prelimitiran, on je krilo koje ne umije da centrira, Žaka samo neka je zdravo... Još sad ulazi Vilšer da preokrene situaciju, i to je to, mijenjaj kanal. U sledećoj utakmici se očekuju Čuba Akpom i Ivobi da donesu bodove.

LOL bukvalno tako svaki put.

Moguce da Venger skrtari na plati pa ga odbiju, nemam pojma...

Pa oni jos nisu prodali Sanoga! Mada i dalje imam neko poštovanje za to sto pokusava da stvori igrace pa ih koristi, umjesto da kupuje gotovo.

Hoće li Westara napuniti trešnjice jako? Treba da hoće jbg.

Sudeci po prvom poluvremenu nema ko da metne gol, cak se i Valensija povredio na sekund je bilo pitanje ako on ne bude mogao da nastavi ko ce ga zameniti, pola ekipe na Klinickom..

West Hem ko Arsenal što se tiče povreda. Bitno je da je stadio osveštan pobedom.

Jedva, aj nevezano za povrede nemaju onu agresivnost iz prosle sezone, ne svidja mi se kako su poceli.

Nemaju ali i prošlu sezonu su slabije počeli ako izuzmemo pobedu protiv Arsenala na Emirejtsu u prvom kolu. Posle te utakmice usledilo je nekoliko baš jakih kikseva protiv ako se dobro sećam Burmuta i VBA, sezona je tek krenula na bolje posle pobede na Liverulom na Enfildu. Očekujem da dignu formu i zaigraju bolje kad se vrate povređeni pogotovo Paje mada ne mislim da će ponoviti plasman od prošle sezone. Ove sezone je jednostavno konkurencija neuporedivo jača.

rekao bih da je ove sezone vesthem dosta jaci.
po meni nije konkurencija jaca nego prsle sezone.maks da je u rangu prosle sezone.manc je prejak.

Da taj rad, bice jaci kad se vrate ovi sa bolovanja + da konkurencija kida, lepo je Murinjo reko prosle god da ce MU da kupi celu ligu i eto..

Ih sad kupio celu ligu, a kupili tri igrača od kojih 0 (slovima: nula) iz premijer lige.

Meni se jedino ne sviđa mrtvi Blind na štoperu, ali Bože moj.

Ne znam da li si cuo ali blind je odavno na listi za odstrel, privremeno igra na poziciji stopera dok se smoling ne oporavi.
Morao sam da se javim povodom ovih epohalnih proseravanja o najusranijoj ekipi u istoriji PL koja je prosle sezone posle wba i kristal palasa igrala najogavniji fudbal a ne vidim da se neka drasticna promena dogodila u uvodna dva kola, jedino sto su opasniji u vazduhu sa zoltanom i imaju najboljeg zadnjeg veznog koji jos nije u formi. Protiv sautemptona bog i ibra su ih spasili remija, da je long pogodio na pocetku utakmica bi sig otisla u drugom smeru. Moj favorit za trofej je celzi mada su i oni najobicniji kurcic trenutno ali napravice bogomajstor konte ekipu od njih za 2 meseca. Zapravo nemam favorita samo mentol moze ozbiljan prognozirati nesto u PL jedino se nadam da portugalski cigan nece uzeti za razliku od italijanskog gospodina posto sam stavio glavu na njega a valjda ce everton totenhem liverpul i ostale ekipe koje gaje napadacki stil fudbala imati visok plasman

west hem potpisao sa edmislonm fernadesom iz siona.5,5 milja.deluje da zna.visok,taman za sredinu, da skida lopte.
cimaju se da dovedu zazu.
ako sve bude islo po planu-evropa sigurica.

nije.
napoli ga hoce na zajam,on hoce stalan ugovor.vest hem nudi stalan

Mozzart kaze da jeste