Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Vidi ga meli crni, 3 faula, 0 za sad, još vidim nema printezisa, reko' to je to, dobro je što ga nisam izbacio ipak. Dobro moj kurac, kad god pomislim da tu i tamo ide kako treba - kurac lipov.
A Jankunas seronja nabaci solidan indeks u poslednjoj četvrtini
Ljulj balerina, kad nema rudija 'ajde malo on da izigrava govno, ciganin španski.
Задовољан сам што сам избацио Параховског и Јанга хаха, надам се да га Лечки није узео након оне моје похвале његовој константности и јефтиноћи.
Srećaro smrdljiva.
Usranko.
Јебени Парахуски. Ајд да кажем, остале двије измјене су ми биле солидне (Воронцевич - Жижић и Џејмс - Љуљ), али остали играчи су били једва просјечни. Опет добро, око 140, са играчем мање фактички.
Stigli rezultati, 174 umene. Opet tanko, s obzirom na to da nisam skratio razliku, nisam zadovoljan, od narednog kola vučem malo radikalnije poteze.
Drkka solidan, šta bi bilo da nema lengforda xd
Meni ovo kolo svi ispod proseka jebem ti nedelju
Naravno da sam ga uzeo i uzvratio mi je sa jednom nulom :) Dobro bre, Stec, ja razumem da miniraš Mlatu, Cou i eventualno Benija, ali što mene nesrećnog kad kaskam 500 poena za tobom :( Nije da će mi njegovih 5 prosečnih poena ili 1 izgubljen kredit nešto preterano nedostajati, ali opet nije lepo.
Da l je realno da je coa opet ispred mene za 3 poena, jebem ti sve kite lengforde
Haha e sad već može da se razmišlja o ubacivanju Lengforda u tim :)
aj duka izbaci ga da ga uzmem ne znam koga drugog xd
mene Lengofd baš izjebao solidno zadnja dva kola... al ne mogu da se žalim sad kao neka pičkica jer mi je prije ovoga baš dosta poena donosio.
Al dobro, nijesam gledao utakmice Uniksa tako da ne znam u čemu je problem... samo vidim da mu šut nikako ne ide zadnja dva kola iako i dalje prave zilion faulova nad njim. Da ne igra dovoljno minuta rekao bih da su počeli polako da odustaju od evrolige, ali s obzirom da igra itekako ali da promašuje izgleda da je pad forme u pitanju.
Neko upućeniji ako ima nek pojasni ovo da znam šta da radim sa čoekom, trenutno mi je baš crna rupa u timu
Inače razmišljam da ubačim Đenku sad protiv Efesa... zadnji put je baš objasnio protiv njih uprkos onakvom suđenju... a kapiram i Simona da vratim nakon što sam mu razbio maler u prošlom kolu jer će sigurno htjeti da se osveti za ono isključenje pedersko, sad sudije neće imati muda kod kuće ono da rade.
EDIT: tj precrtavam ovo za đenku. Njega ću ubačiti u nekoj prelomnoj pred kraj jer on u tim ključnim momentima eksplodira
Protiv Fenera je imao ukupno 4-5 šuteva iz igre, sve za tri poena, i neka bacanja naravno, a imao je baš veliku minutažu, mislim standardno ne izlazi iz igre. Naneli ga je čuvao, za koga evo do sad ni sanjao nisam da može bilo koga da zaustavi, a kamoli tako dobrog igrača, ali stvarno se trudio da mu ne dozvoli ni da pipne loptu u dosta napada. Ali opet to je Lengford, njemu je dovoljno samo da preneseš loptu preko pola, ostalo će on sam, ne znam, meni je ta utakmica veće iznenađenje nego ova prošla.
Protiv Makabija je jednostavno promašio sve, 3/15 za 2, 1/6 za tri, čak i bacanja je imao 3/6. Bila je jedna situacija gde mu se lopta odbila na jedno 3-4 metra od koša iskosa, on sam skače, šutira od table, najlakši šut u košarci i on to maši. I u vtb ligi je imao neke lošije partije, znam pošto sam razmišljao da ga uzmem kad se Judo povredio, ali kad sam to video, rekoh bolje da ne rizikujem, na svu sreću, sad vidim. Ja mislim da je premor, čovek ne izlazi iz igre, evo sad vidim još uvek ima najveću minutažu u Evroligi sa jednom utakmicom manje. Oni i kad gube 20 razlike 2 minuta do kraja, trener ga drži u igri.
I da, ove dve partije je igrao bez Koloma, a poslednju čak i bez Parahovskog, znači bez druge i treće opcije u napadu.
Da, umor je definivno realna opcija, ali opet ja sam primjetio da on zna nekad da se pred sami kraj utakmice vrati u igru, možda ga zato i drži na parketu više (npr onda protiv zvezde kad je cijelu utakmicu se jedva vidio a onda odjednom počeo da sipa kao lud)...
Iskreno sad planiram da ga maknem, al nemam pojma koga bih stavio umjesto njega sem gospodara košarke Simona... koji mi opet nije dovoljan jer imam još jedno slobodno mjesto za bekove/krila...
Lako on može ponovo da počne da puni, ali čak je i on postao rizičan, što je bilo nezamislivo do skoro. Ja čekam da vidim da li se Judo oporavio pa da ga vraćam, ide na CSKA a uništio ih je prošli put.
солидан је избор јудо за ту утакмицу, мана је само што није прва текма у колу, него игра уникс у 17х са олимпијакосом, па фенер после тога, чини ми се у 18. тако да, јебено је, и ако га најаве - ко је сигуран да ће стварно и играти, не знам, ја ћу поразмислити добро о њему до тад. а да им треба против цска - треба им јбг, не верујем да ће се баш играти без њега, ово са галатасарајем је било свесно изостављање, који ће им курац, иако је могло да им се обије о главу, није пуно фалило.
сутра у 11 фенер игра утакмицу, првенствену, па испратите, ако заигра ту бар пар минута - онда лагано. ако га не буде, јебем ли га.