Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Ја оставио Риверса јер сад иде на Бамберг којег је покидао прошли пут у гостима, али нешто ми није мира дало па сам морао да га избацим.

На центу сам избацио Жижића и Мачвана, а убацио Брауна и Митровића. Мало ризикујем, контам да неће баш бити тешки канал јер је Лука дигао форму у посљедњих неколико утакмица, а и требало би да Цска рутински добије, па ће растерећено да се игра. За 14 кредита, вриједи ризиковати и уложити кредите у неке друге играче.

2. Pa bolje da si bacio te kredite na paskoloa (paskola?), on kad odigra - odigra muški, sa po 20+. A sad deluje da ima veće poverenje repeše i još je ovo vrlo verovatno efikasna utakmica, kapiram da može solidnu partiju da pruži, uprkos nezgodnom match up-u.

Nikako mi se ne dopada što sam izbacio tri igrača koji su u top formi, da bih uzeo tri potencijalno odlična igrača, ali koji lako mogu da ujebu debelo. No ko ga jebe, ne može ni svako kolo da bude odlično, nekad se moram i zajebati malo.

Joj sad kad puste zagrevanje uniksa i reala, a ono nema lengforda... Ala bi bilo frke.

3. Ja izbacio dekoloa jet ce nas nabiti bas dosta jedino sto mislim da ce bas on da nas nabije sa 25 indeksom do poluvremena pa ce posle da ladi al mora da se rizikuje nema vise sta nas simon kapiten in kapiram da ce da se popali sa trojkama veceras jer nema jovica pa nema ni neke igre za nas znaci simon ili nabija 30 ili ce imati 2(-2) zato i kuzmic ne ide nikako bez jovica ce lopte na centra ici dva puta po cetvrtini

Zizica ostavljam jer je ispostovao i on mene od kako je potpisao imam ga u timu samo je jedno kolo usro ostalo pere dobro sve

Ubacio sam i ljulja jer mi se javilo mada sam cenio da ce rajsa danas da usere brutalan mec

4. I melija sam izbacio nesto mi ne deluje kao da ce uraditi nesto judo unutri je

5. Nije brt, žižić ide na judoa, a meli na singltona i burusisa.

6. Mislim meli gostuje pao-u, ne ide na njih, pre će ga gabriel čuvati malo, i neki minut singlton verovatno.

7. Znam brt ako meni kazes ali verovacu u zizica i nadam se da ce mi uzvratiti poverenje

8. Doduse ne svidja mi se sto imam i zizica i judoa ali boli me kurac svesno idem u rizik, ni lengforda nemam

9. Kosovac zauzeto
    I melija sam izbacio nesto mi ne deluje kao da ce uraditi nesto judo unutri je

Zbog ovoga ti kažem, permutovao si :)

Vonamejker van (ovo je ili pun pogodak ili kanalčina najgora), Larkin unutra
    Datome van (isto kao s vonamejkerom), Micov unutra
    Printezis van (vratio se Spanulis jbg), Danston unutra.

Edit: A ok, ps, izvini, judoa si ubacio, loše sam protumačio.

10. Писао сам баш прошли пут да ми се свиђа Пасколо, али тешко да ће шта урадити против Брауна (један од бољих дефанзиваца + што ке Ефес коначно почео да затвара рекет), неће ићи сигурно на улазе јер ке црњо физички јачи, а шут ће баш морати да га сере да направи неки бољи индекс. Нека буде Митровић, ако засере, разлог више да му се сит изнајебем мајке.

11. Stevan, da li ste izbacili ljulja iz tima, i žižića?

12. Simon Ajon Kuzmić out
    Lengford Vojtman Milutinov in

13. Мој тим ово коло:

Вонамејкер, Љуљ

Гаудлок, Симоновић, Шилб, Богдановић

Јудо, Браун, Бирч, Митровић

Очекивање: 150+
    Потенцијал: 200
    Вјероватни резултат: 112,7 хД

14. александаркг

Stevan, da li ste izbacili ljulja iz tima, i žižića?

Да. И Козера.

Убацио Ларкина, Јуда и Датомеа лоло

Сад имам тројицу из Фенера, не баш паметно. И Мелија и Кузмару који би прелако могли да се упувају. Јебига, убацио бих Брауна да сам могао, нпр.

А претходних 20 минута сам потрошио правећи брдо тимова на фантазинови са Волтерсом на плеју хаха

И убацио сам Волтерса у други овде.

15. Јебаће вас Кузмић кад резултат буде +20 за ЦСКА, тако је и против ПАО-а доминирао у Атини.

16. Мели ће шутирати тројке 7/7

17. Ајон уби Уникс.

18. Ajon ubi, mlatoni ga izbacio. :)

Dobro, skroz očekivano da napraviš te izmene, nadao sam se doduše da ćeš ostaviti ljulja, on evo usra sve do sad. Jbg, da sam znao da si uzeo larkina, ne bih ga ubacivao sigurno. I datomea uzimaš jer znaš da smo ga i mlatoni i ja imali do sad. Pičko, haha, usrao si se i praviš što sličnije timove našima sad xd

19. Što li sam ga ja izbacio da mi je da znam

20. Капирам да има и тога, али објективно је и најстабилнији од играча с том ценом, морао сам некако да поправим штету проуроковану Козером.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.