Prijava

И ја сам морао да узимам јефтиније због враћања Ленгфорда, тако да сам вратио Диксона, упркос томе што ме је уништио у претпрошлом колу.

Али зашто си узео баш овога, кад гостују Панати?

Hrabar potez, Coa. Skoro toliko hrabar kao odluka da se oženiš! Nek je sa srećom.

Џаба ти, Цоа, измјена сезоне припада мени!

Čuj zašto ćinćarini, pa ti si potpuno lud!

Videćeš već večeras, bez brige. :)

Ma sprdam se, uklopio tim solidno, ali mi zapelo za nekog ozbiljnijeg pleja, gledao koga od ovih poluigrača, ćinćarini dobija 25 minuta otkad su osakaćeni povredama na 1 i 2, čak bi se moglo reći da je solidan kombo igrač, šut za dva i tri, skok, poneka asistencija, relativno pouzdan sa penala... A ja očekujem da ih nakantaju bukvalno 15-20 razlike u prvoj četvrtini pa da se onda i jednima i drugima jebe za neku jaču odbranu nego da otaljaju posao i kući polako, pa da on tu nađe svojih 10-12 indeksnih poena koliko sam zamislio da može imati. A i ako pogrešim i ima 0, opet nisam usrao ne znam koliko, a svakako je već razlika povelika, pa imam lufta za sprdanje :)

Samo eto dao sam vonamejkera zbog te moguće povrede, a moguće je da sam se zajebao tu baš onako kao ovan.

Čestitke ertel, dabogda crko

Шта ли фенер мути, изгубише од можда тренутно најлошије екипе...

Бога ми, Цоа, Ћинћарини 8 већ у 1/4...

Pa nema sprdnje sa skautingom, šutira za dva, za tri, skače, asistira, sasvim solidan igrač za 17 kredita... Ali džaba i da 25 ima kad se tu nađe neki ertel ovako i usere celo kolo.

Svaka čast za Ćinćarinija, Coa

Kod mene miriše na najgore kolo ove sezone

Ладно је набио 20, браво. Је л' ово нека форумска спрдња у току, нисам испратио или се стварно жениш?

Ја убацио Симпсона, али у други тим.

Ma forumska sprdnja, haha.

Ćinćarini mi je najbolji igrač u timu danas, a izgleda da sam dobro prošao što sam prodao i melija i hangu i uspeo da ne kupim singltona i jankunasa, sem ertela, dobro zvuči za sad.

Zapravo nisam prodao ni hangu ni melija i naravno da sam kupio singltona i svi zajedno sa ertelom imaju 11 tako da sam na nekih 60-65 + 3, jadniji sam bio možda samo tamo u prvom/drugom kolu kad sam bio poslednji na tabeli.

Ertel -5 , Hanga 7.7 i Rivers 4.4 (dobro, za ovog poslednjeg sam sam kriv). Ali zato uboden Simpson sa 28.6 (cena mu bila 29.9 kad sam ga uzeo, sad je na 39.55 i imaće maksimalni rast sa -10.8, mada koga sad briga za to 3 kola do kraja) i još par ljudi sa 25+, na kraju 161, kako je krenulo - odlično.

To je baš odličan rezultat za ovo kolo

опа млатони, па не хвалиш се да се закувало опет :)

таман дигнем руке, и опет као нека нада тиња, и наредно коло пуф оде све наопако