Prijava

Sad videh da sam pogrešio gore, Velja je podržao Jeremića

Pseto, pa nek bude onda DSmanlija ili žuti, ne vidim kakve veze ima DOS sa tim više, osim što se namerno budi u narodu taj osećaj besa i razočaranja koji potiče od očekivanja od tadašnje garniture, koja je mogla mnogo mnogo više. Samo je terminologija problem, ništa više.
Od ovih koji sada podržavaju Jankovića, a čija se reč još negde čuje, niko nije imao neku ogromnu ulogu u tadašnjem DOS, osim Živkovića, mada ni on nije bio jedan od vođa.

DS =/= DOS

Svaka čast Mićunu inače, jedan je od gotivnijih likova bio tu, ali da se ne lažemo, njegovo vreme je prošlo davno

Zasto Vucicu niko ne objasni da ovoliko sranje o svom bati samo jos gore degradira njegovu ionako sumnjivu muskost? Muskarac treba javno da brani zenu, a ne mamu i batu. Valjda zato i nije sposoban da ocuva cak ni formalne brakove. Sisica jedna.

traume vrvtno, tukao ga je andrej jos kad su bili deca zato sto je tunjava picka bio alek i jbg ostalo do danas, zato moze i andrej da radi ova sranja danas

Pa ne kapiram punoletan je, ume da se brani. Hrabar je da udara po zenama sram ga bilo, a ovamo moj bata moj bata moja porodica. Alo izgubljeni, porodica ti je zena i deca sisice.

Ustvari je Andrej vladar države iz senke

Moja neka teorija, možda malo neosnovana, je da je naš ljubljeni Alek ceo život morao da se dokazuje ocu i bratu jer postoji ona sumnja da mu ovaj zvanični otac nije i biološki, već onaj albanac novinar, pa je uvek u užoj porodici postojala neka vrsta otuđenja njega od muškog dela porodice sa jedne, i velike povezanosti sa majkom sa druge strane. Sad ja serem kao da sam neki psiholog nešto, ali eto neka subjektivna procena

KOLKO JE PRESMEŠAN OVAJ VUČIĆEVIĆ HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA

Pazi, ta budala se uvek slepala uz vlast, ali ovaj put je zaista toliko preterao da ne vidim kako ce se izvuci od bakrota kad ova vlast bude bivsa, kao i od dozivotnog zlostavljanja.

Hahaha kao neki klinac koji opasno želi da uđe na žuraju, a ovi iz obezbeđenja mu govore: E aj pali klinac, nije ovo mesto za tebe, sve onako smejući mu se u facu
A ovaj pokušava na silu da uđe i pizdi jer ga ne puštaju, u fazonu: sve ću vas reći tati (vučiću)

Sve u svemu, najautokratskija vlast pada onog trenutka kad zaista preteraju, kad i Olanik kaze recimo e ajd u kurac preterali ste. Krezavi su sve blizi tom trenutku.

HAHAHAHHAH
VUČIĆEVIĆ:MOLIM TE INSISTIRAJ KAO MOJA PREDSEDNICA JER SAM JOŠ UVEK ČLAN UNSA JOŠ SE NISAM ISČLANIO A MOGAO BIH
LJILJANA SMAJLOVIĆ:Nisi član ali nije bitno da
VUČIĆEVIĆ:DUHOVNO SAM ČLAN UNSA
AHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
PA OVO JE SJAJNO

mi smo puni snage, mi smo puni volje, mi idemo napred, brze, jace, bolje

AL SE SMIRIO KAD GA BEĆKOVIĆKA NAZVALA SELJAČINOM HAHAHAHAHHAHAHAH

hahha onaj vucicevic,kako mi je smesno kad tako neki nizak lik skakuce iznervirano

Mićunović jahao popove. Stoka.
Maestro je gnjio glavić.

Definitivno sam odlucio, glasam za Jeremica, Velja mi garantuje za njega.

Fali ti malo teksta gore desno